keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Ti-ke 20.-21.12. - Pirkkahallijuttuja joulun alla

Ti 9km, 55min

Ap: crosstrainer 40min.

Hyvä vire kovalla polkuteholla (>200W). Katselin digiboxilta suomalaisten muinaisten iskelmätähtien elämätarinoita. Olavi Virta, Tapio Rautavaara, Irwin, Rauli Badding Somerjoki, Topi Sorsakoski, Kari Tapio, ja joku nainen, jonka nimen unohdin. Tämä oli Teeman kanavalta ja kuuluu siihen osaan ohjelmistoa, jonka voi Ylelle hyväksyä. Olipa tylsä ohjelma, paitsi Irwin ja Badding. Mitä enemmän noita Irwinin vanhoja biisejä kuulee, niin sitä paremmilta ne kuulostavat. Olen todellakin 70-lukuun jämähtänyt!

Ip: kevyt 9.3km, noin 55:00, noin 5:55/km.

Hölkkäilin Ellan kanssa Pirkkahallissa ja tehtiin pieniä pyrähdyksiäkin. On kyllä hienoa, että Ella on itsenäisesti lähtenyt harrastamaan juoksua ja kaikkea muuta kivaa liikuntaa nyt nuorena aikuisena. En olisi ikinä uskonut vielä 3 vuotta sitten, mutta nyt harrastus on jo kestänyt pitkään ja tuntuu edelleen maistuvan. Ja juoksun jälkeen Ella lähti suoraan joogaan;-)
Ella puhui jo puolimaratonin ja maratonin juoksusta. Muutenkin terveelliset elämäntavat tuntuvat tarttuneen hyvin, joten isän täytyy olla todella iloinen!

Ke 12km, 1h 00min

Ap: vr3 + 5 x 1000m / 2min + vr3, 59:52, 4:59/km.

Kävin aamulla Pirkkahallissa juoksemassa tonneja. Hävettävää menoa, mutta tulipahan tehtyä. Viidestä vedosta neljä meni alle neljän minuutin. Kai se voisi vielä huonomminkin mennä.

Ip: lepo.

Jalat kipeytyivät aamusta sen verran, että jätin iltaharkan väliin.

Joulu lähestyy. Pitää jo alkaa kevennellä perinteistä jouluaaton lenkkiä varten, että jaksaa Harhan alkuvedossa pysyä mukana.
Tajusin muuten vasta, että vaikka olen juossut useita joululenkkejä, niin en ole vielä koskaan osallistunut uudenvuodenjuoksuun! Nyt siihenkin on tultava muutos. Eli otan tavoitteeksi osallistua johonkin kisaan/tapahtumaan vuoden viimeisenä päivänä. Tapahtumiahan on Teivossa, Orimattilassa, Hakunilassa, Eurajoella ja ties missä. Nyt alkaa tiukka mietintä, mutta tämä aukko juoksusivistyksessä on vihdoin tukittava!

6 kommenttia:

JuhaN kirjoitti...

Suosittelen kylmästi Kylmää kyytiä juoksutapahtumaa Kylmäkoskella! Reitti on valaistu savuavilla ja juuri optimaalisesti hapenottoa huonontavilla ulkotulilla. Lähdön merkiksi laukaistaan raketti joka onnekkainta voi osua silmään ja tämä voi hyvällä tekosyyllä jättää kilpailun juoksematta!

moguli kirjoitti...

Onko perinteiset Tapanintonnit (#elamapelissa) pudonnut ohjelmasta?

pjh kirjoitti...

Otetaan Kylmää kyytiä harkintaan, mutta kilpailevia tapahtumiakin siis on;-) Jotenkin lämmin olisi kylmää parempi.

Olipa hyvä kommentti mogulilta!! Olen todellakin perinteisesti jo kahtena vuotena osallistunut Tapanintonneihin Pirkkahallissa. Kyllähän tämä on hyvä optio nytkin. Jos vaikka tekisi järvenkierron joulupäivänä ja Tapanintonnit sitten maanantaina. Kunhan nyt joku muukin tulisi Tapanina mukaan!!

JuhaN kirjoitti...

klo 9.00 starttaa Tapanina perinteikäs Riitiäläntien riipaisu Viialassa Rakennustarvikkeen edestä. Joulukilojen sulatusmielellä 10km reipasta tai mitä se ikinä kellekkään onkin!

Anonyymi kirjoitti...

Noin kello 9AM starttaa paikallinen kirmaisu vaativissa lämpöolosuhteissa. Jotenka tuuppas tänne niin tsekataan meneekö "vintsaa" vai jopa olisiko se sitten "kuntsaa"?

-BJ

Kiptoo kirjoitti...

Teivossakinko uv-juoksu?!