sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Su 18.12. - Viikko 50

Su 25km, 2h 18min

Ap: pitkä 25.4km, 2:17:52, 5:26/km.

Järvenkierto gallardon ja Mjevin kanssa. Ja kävihän siellä professorikin osan matkaa juoksemassa mukana. Suunniteltiin mm. Wihan kisaa ensi syksynä, kun sehän on Wihan 10-vuotisjuhlakisa, joka osuu Suomen 100-vuotisjuhlavuoteen. Kyllä tuosta pitäisi jotain kivaa irrota. Professorilla oli hyviä ideoita ja varmasti tartumme niihin! On se vaan tosi hieno juttu, että suuri isänmaanystävä Tappi osallistuu tähän Suomi 100v-juoksuun!

Vähän oli raskasta juoksu tänään, mutta selvisimme kierroksen kunnialla loppuun saakka. Jos olisin yksin juossut, niin lopussa olisi ehkä tullut kävelyaskelia ylämäkiin, mutta kun gallardo ei kävellyt, niin pakkohan se oli itsekin sinnitellä…

Ip: lepo.

Viikko 50 (12.-18.12.2016)

Juoksua 62km (5:16/km).
Liikuntaa yhteensä 9h 10min.

Kiireinen viikko, mutta tekemisessä oli positiivinen meininki. Crosstrainer sujuu hyvin., eli paremmin kuin pitkään aikaan. Valitettavasti takareidet edelleen vaivaavat, mutta siinäkin on pientä edistystä.

Loppuun poliittinen uutinen: Hallitus nostaa taas jotain veroja. Yleensä vastustan kaikkia veroja, mutta nyt lähden hallituksen linjalle ja korotan vielä tuplat. Moottoripyörät kuulemma pistetään verolle. Järkyttää ihan ajatus, että tämä olisi jokin uusi juttu! Konehesseleille tarvitaan vielä moninkertainen vero, mutta tämä on hyvä alku!

Ei kommentteja: