torstai 24. toukokuuta 2018

Ma-to (21.-24.5.2018) - Valmiina Birgittaan

Ma
Ap: kevyt 6km
Ip: kevyt 8km

Ti
Ap: kevyt 6km
Ip: vr2 + trail cup 6km

Ke
Ap: lepo
Ip: kevyt 11km

To
Ap: kevyt 6km
Ip: kevyt 11km

Alkuviikko on kulunut perushölkkäilyn merkeissä, kun samalla olen vähän yrittänyt palautua järvisviikosta. Jalat tuntuvat aika kankeilta, mutta ei mitään varsinaisia ongelmia ole silti.
Tiistaina kävin kokeilemassa Lamminpään trail cupissa reippaampaa polkujuoksua ja olihan se hupaisaa;-) Todella kivaa oli juosta, mutta mitään en saa itsestäni irti, eli siitä tuli ihan perusjuoksu mukavuusalueella. Aerobinen TE oli 3.7 ja anaerobinen 0.1, eli lukemat ovat ihan kuin perusaamulenkiltä. Aikaa kului yli kaksi minuuttia kauemmin kuin pari vuotta sitten, jolloin en ollut juurikaan paremmassa kunnossa kuin nyt. Vähän epäilen, että olikohan sama reitti, vaikka niin järjestäjä väitti.

Nyt katse siirtyy viikonlopun kaksari-Birgittaan. Startti lauantaina ja sunnuntaina klo 8 tutusti osoitteesta Sääksjärventie 2. Lähtökohta juoksuun on valtavasti parempi kuin uskalsin vielä pari viikkoa sitten odottaa. Pidän jopa mahdollisena, että selviän maaliin saakka molempina päivinä, kunhan en sorru liialliseen vauhtiin muiden mukana. Vielä on mietinnässä uskallanko yrittää nollaenergialla painoa alas, mutta ehkä se menee jo liian extremeksi.

Tänään tuli NUTS-kengät postista ja korkkaan nekin lauantaina Birgitassa. Ultrapakkauksen täydentää kilo vaseliinia!


Tämän eeppisen Birgitan kunniaksi lisäsin järvis-exceliin oman sivun myös Birgitalle. Siihen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan listalle ilmestyvät samat nimet, jotka ovat kirjanneet itsensä järviselle. Tauluun kirjataan päiväyksen sijaan oma loppuaika Birgitasta. Päiväyksiä ei tarvita, koska vain viralliset tapahtumat kirjataan. Omatoimi-Birgitat voi kirjata vaikka omaan vihkoon…

Huomenna vien vesihuollon taas paikalleen matkan varrelle. Hellettä on luvassa. Silti suurin jännitys kohdistuu siihen, että onko gallardolla lauantaina talvitakki päällä taistelussa hitaan vauhdin hypotermiaa vastaan.

Ei kommentteja: