sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Viikko 19 (7.-13.5.2018) - Hyvä palautusviikko

Viikko 19
Juoksua 80km (5:26/km)
Liikuntaa yhteensä 8h 55min.

Takana on suunnitellusti kevyempi viikko ja tuntuu, että se teki ainakin osittain tehtävänsä. Sain Garminin training statuksen nopeasti palaamaan vihreälle ja juoksutkin ovat pienen levon jälkeen tuntuneet taas vähän paremmalta. Vauhti ei toki ole muuttunut miksikään, mutta on se jo ihan riittävä NUTS:iin.

Kävin lauantaina Parkrunissa tekemässä viikon "reippaan" ja kyllä oli 21min-raja tiukassa vitosella, mutta niukasti meni alle kuitenkin. Ei noita Parkruneja vedetä veren maku suussa, mutta kyllä pitäisi hyvä selkä olla, että olisi mitään toivoa mennä 20min-rajan alle. Kesäkuussa voi sitten taas yrittää, koska nyt seuraavat viikot ovat pelkkää hidasta määrätreeniä.

Alkava viikko on siis järvisviikko. Yritän juosta järvisen joka aamu hyvin hitaalla NUTS:in hölkkä-kävely-systeemillä. Heitän kyllä yrityksen sikseen, jos ei palautuminen onnistu. Kävin tänään jo tutustumassa reittiin ettei viikolla sitten tule yllätyksiä. Oli upea kesäsää ja olinkin ihan unohtanut miten hienoa rantoja pitkin on juosta upean aurinkoisessa kelissä! Samanlaisia kelejä on luvassa viikollekin, joten siitä ei homma jää kiinni.
Järvenkierto meni tänään paremmin kuin tänä vuonna kertaakaan aiemmin (varmasti hitaan 5:40/km-vauhdin ansiosta), mutta ei sille mitään voi, että parhaankin tällaisen lenkin jälkeen on silti väsynyt! Garmin lupasi palautumisen 19 tunnissa, joten toivottavasti olen sitten huomenna aamulla valmis.

Viikon toinen tavoite on hankkia kaikki tarvittavat NUTS-kamat. Kisajännitys on sen verran noussut, että menin vihdoinkin web-sivuille katsomaan mitä kaikkea pitää hankkia;-) Vaikein valinta on maasto-Hoka-malli.

2 kommenttia:

moguli kirjoitti...

Missä viipyy odotettu arvio Ainon mansikkapullasta? Kiilaako kuinka korkealle listalla?

Tappi kirjoitti...

Hain eilen jalitsusäärystimet ja tänään tilasin makkarakuoripaidan korvaajaksi Salomonin väljemmän etuvetskapaidan. Nyt on avaruushuopaa ja simpanssijuomaa vaille setti kasassa.

Älä unohda trikoo-shortsi yhdistelmää. Ilman jalitsusäärystimiä ja trikoo-shortsiyhdistelmää ei kuvien ja jyytuupien perusteella ole ollenkaan oikea polkujuoksija!