keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Ti-ke 15.-16.5.2018 - 300!


Ma 30km
Ti 30km
Ke 30km

Järvisviikko on jatkunut ja tänään sitten kuningas Leonidaksen jäljillä kiersin elämäni 300. järvisen. Ihan ei ole yhtä sankarimainen olo kuin Leolla, mutta toisaalta minulta ei henki ole vielä lähtenyt. Matka kohti tuhatta järvistä jatkuu ja ETA on nyt kesäkuussa 2046. Jännittävin lähitulevaisuuden milestone on kuitenkin 10000km järvisiä. Arvelisin, että keskimääräinen järvisen mitta on minulla ollut ainakin 28km, joten 358 järvistä on aika lähellä tuota 10 Megametrin rajaa. Se saavutetaan joskus ensi vuonna.

Nyt on siis neljä peräkkäistä järvistä takana. Kaikki on hölkätty hitaasti tiheitä 1min kävelypätkiä tehden. Yllättäen tämän aamun lenkki oli selvästi vähiten huono näistä neljästä, joten ehkä treeni alkaa purra ja tästä tulee rutiinia. Helposti ei kuitenkaan ole mennyt yksikään kierros vaikka Garmin pitääkin tätä ihan lepona.
Todellakin Garminin training status sanoi minulle eilen, että nyt kunto on pienen palauttelun jälkeen huipussaan ja on oikea hetki kisaan ja ennätyksiin! Siis kolmen järvisen jälkeen! Ja tänään neljännen jälkeen training status muuttui recovery-statukselle. Melkein pitäisi tänään lähteä vintsaajien tonneja juoksemaan, mutta en viitsi pilata muiden treeniä liian kovalla vauhdilla. Kyllä mahtaakin vire olla ensi viikon alussa loistava, kun vielä neljä aamua palauttelen näillä lenkeillä!


Locatowebiä olen kokeillut nyt kaksi kertaa huonoin tuloksin. Ei se vaan näemmä päivitä reittiä kunnolla. Kokeilut jatkuvat huomenna, joten eiköhän sen kuntoon saa ennen heinäkuuta. Vanhalla Windows-luurilla se toimi heittämällä, mutta ei näemmä enää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ota automaattiset virransäästöt pois puhelimesta ainakin Locatowebin ja paikannuksen suhteen, tämä auttoi minulla Andoidilla. Sitten käsipelillä tilien synkronoinnit yms. pois akunkeston maksimoimiseksi.

Tsemppiä loppuviikon kierroille!!
t. gallardo

pjh kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Kyllä on todella sekava kokonaisuus Androidin asetuksissa nuo erilaiset säädöt. Löysin vielä yhden taustatoimintasäädön ja sillä homma lähti melkein toimimaan. Tai se toimi tänään hienosti 14km, mutta sitten tracking oli taas kokonaan loppunut. Akku oli kotona vielä melkein täynnä, joten akun takia se ei loppunut. Ja kertaakaan en kännykkään matkalla koskenut. Joku automaatio selvästi vielä jossain on, joka päättää seurannan 80 minuutin jälkeen. Kokeilen huomenna käykö samalla tavalla...
https://locatoweb.com/map/single/0257137014