maanantai 14. toukokuuta 2018

Maanantai 14.5.2018 - Järvinen ja Mansikkapulla

Tänään alkoi järvisten kiertäminen upeaakin upeammassa kelissä. Menin hiljaakin hiljempaa, mutta kyllä olin silti taas ihan tillin-tallin lopussa. Varmaankin syynä energian loppuminen, kun rasva-aineenvaihdunta ei oikein toimi. Tämä viikko on ratkaiseva myös painonpudotuksen kannalta, joten ilman energiaa se vaan on mentävä. Onneksi heikotus alkoi nytkin vasta ihan viimeisellä vitosella. Lenkin jälkeen Garminin palautusestimaatti oli oikein hyvä 20 tuntia, joten sen perusteella ainakin huomenna pitää vielä yrittää. Tuo palautusestimaatti ja ihan kohtuullinen syke kertovat, että ei se treeni nyt vielä yli ole mennyt;-)

Suuri yleisö on viime aikoina painostanut arvostelua Ainon uudesta Mansikkapulla-mausta. Voinkin ilmoittaa, että olen alkuvuoden aikana säännöllisesti tuota makua kokeillut ja yrittänyt päästä itseni kanssa sopimukseen oikeasta rankingista. Lopulta sijoitin sen listalle sijalle 5, eli ihan eliittiryhmään! Kyseessähän on varsin perinteinen mansikkamaku, joka sopii suurkuluttajille. Itse asiassa tämä maku on hyvin lähellä Wanhan ajan vaniljaa ja mansikkaa, mutta nostin Mansikkapullan inasen edelle pullamurujen tuottaman paremman tekstuurin takia. Tuota tekstuuria olen kovasti kaivannut, kun tekstuuriltaan parasta Mustikkapiirakkaa ei ole pitkään aikaan ollut bonuskaupassa saatavilla! Toisaalta Mansikkapulla on minulle ehkä aavistuksen verran turhan makeaa, mutta kokonaisuutena silti oikein hyvä.
Kun nyt vielä listaa katselen, niin luullakseni Tyrniluodon aarre ansaitsisi vielä paremman sijan, mutta en vaan ole pitkään aikaan löytänyt sitä mistään. Viime aikoina Karpalo&kinuski on hyvän saatavuuden takia ollut pääasiallinen energialähteeni Mansikkapullan ohella.


Valmistautumisena NUTS:iin aloin viritellä Locatowebia käyttökuntoon. Gallardohan on jo sen toimivuuden vakuuttavasti osoittanut, mutta pitää se itsekin omalla kännykällä testata. Olipa karu aloitus Locatowebiin, kun huomasin tilini vanhentuneen ja kaikki vanhat trackit olivat kadonneet. Uusin tilaukseni, mutta ei se auttanut. Kaikki korvaamattoman arvokkaat trackit ovat siis ikuisiksi ajoiksi kadonneet, kuten esim. Zugspitzen vuorijuoksu ja monta muuta unohtumatonta retkeä.

Tänne se huominen järvinen sitten aamulla toivottavasti ilmaantuu…
https://locatoweb.com/map/single/1609136691

1 kommentti:

pjh kirjoitti...

Ei sitten ihan putkeen mennyt eka Locatoweb-kokeilu;-) En ole varma missä ongelma oli. Välillä puhelin valitti ettei muka GPS-yhteyttä ole, mutta vaikea uskoa. Täytyy yrittää huomenna uudelleen...