sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Päivitys marraskuulta

Kirjoitetaan tänne nyt pientä päivitystä, kun muut bloggaajat ovat niin tunnollisen ahkeria. Seuraan kyllä blogeja aktiivisesti. Kirjoittaisin kommenttejakin, mutta nyt se kommentoiminen ei toimi enää senkään vertaa, eli ei vaan onnistu.

Lokakuu meni alavireisesti lähinnä lonkkaa vetäessä. Lokakuun 25. päivä tapahtui ehkä pieni käänne parempaan, kun jaksoin vähän vk:ta lenkin keskellä. Ei se ollut kuin 7km kiihtyen 4.30->4.10/km, mutta iso hyppäys aikaisempaan kuitenkin.

Tuon jälkeen viimeiset 2-3vk ovat menneet ihan kivasti ja pientä kehitystä tapahtuu koko ajan. Erityisesti peruslenkit kulkevat paljon paremmin ja jaksan pitkiksiäkin (joskin hiljaa). Järvi on kierretty jo kaksi kertaa tänä syksynä.
Hidas vk alkaa myös toimia. Juoksin jo 15km alle 4.30 keskarilla.

Ongelmana on, että 4min-vauhteihin ei silti pääse kuin yhden kilsan ajaksi. Ihme homma. Hemoglobiini on edelleen alhaalla ja kyllä näillä joku yhteys on. Ensi lauantaina on kuitenkin tarkoitus kokeilla 20min-alitusta R5:llä ja eiköhän se mene, kunhan ei ihan täyttä 5km matkaa tarvitse juosta (eli kunhan ei mennä talvireitille).

Viikko aikaa päättää E24-osallistumisesta. Kallistuu siihen suuntaan, että varmaankin lähden. En usko, että kovemmat lenkit alkavat lähiaikoinakaan sujua, joten juostaan sitten hiljaa ja paljon.

1 kommentti:

Jaakko kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, vaikka ehditkin jo uhkailla blogin lopettamisella! Mukava kuulla, että edes jonkinlaista käännettä parempaan suuntaan on havaittavissa ja juokseminen on alkanut taas onnistua. Itselläkin on ollut sen verran vastatuulta, että odottelun tuskaisuus on tullut tutuksi tässä muutaman viimekuukauden aikana.