perjantai 29. heinäkuuta 2016

Ke-pe 27.-29.7.

Ke 6km, 34min

Ap: kevyt 6.4km, 34:28, 5:26/km + lankkuja 20min.

Varovainen juoksukokeilu ja päälle pientä keskivartalotreeniä.

Ip: pyöräily 2h 10min.

Pari tuntia hesselöintiä Savontien lenkki kiertäen.

To 15km, 1h 27min

Ap: hissuttelu 7.0km, 45:42, 6:32/km.

Aamupäivällä hölkkäilyä Ellan kanssa.

Ip: lantio- ja pakarajumppa 40min + kevyt 8.0km, 41:30, 5:11/km.

Kokeilin illalla vielä perusjuoksua, mutta oikea reisi kipeytyy heti.

Pe -

Ap: kaupunkipyöräily 2h.

Rastien hakemista keskustan ympäristössä.

Ip: pyöräily 1h 20min.

Iltapäivällä piti tehdä oikea pyörälenkki, kun ei tänään pystynyt taas juoksemaan. Mutta lenkki katkesi kesken. Tuli taas muistutus miksi hesselöinti on typerää. Renkaat menevät vähän väliä puhki ja sitten pitää kävellä kilometrikaupalla kotiin… Eihän sitä taas pitkän hesselitauon jälkeen muistanut, että pitäisi kantaa vararenkaita mukana.

Olen tässä viime päivinä kaivanut taas Wihan chippisysteemin esille ja alkanut valmistella syksyn kisoja. Nythän olen lupautunut viemään chippisysteemin SAUL:n SM-kympille elokuun lopussa, joten projekti pitää aloittaa yli kuukautta aikaisemmin. Tänä vuonna edessä olikin kova haaste, kun nyt oli ihan pakko päivittää uudempi Ubuntu ja sitten vielä vaihtaa Qt4->Qt5. Triggerinä oli pakollinen läppärin uusiminen, kun vanhaa rotiskoa ei enää uskalla käyttää kisassa. Ja kun otin käyttöön vähän uudemman rotiskon, niin ei siihen enää noita vanhoja softia mistään oikein saa.
Yritin keväällä muutaman kerran tehdä päivityksiä, mutta aina törmäsin johonkin ongelmaan ja en jaksanut taistella. Nyt päättäväisenä ahkeroin yhden työpäivän verran ja voila! Systeemi toimii nyt Qt5:llä Ubuntu 14.04:ssä! On siis toivoa, että SM-kisat voidaan järjestää;-)

Ei kommentteja: