perjantai 15. heinäkuuta 2016

To-pe 14.-15.7. - Olympialaiset vaarassa?

Alkaa olla viimeiset hetket antaa Rion näyttöjä, ja jalka menee koko ajan huonommaksi. Taisin pahasti aliarvioida takareiden vamman, koska nyt se ei enää tunnu "pieneltä". On pakko tunnustaa tosiasiat monen muun suomalaisen kisajoukkueeseen pyrkivän kanssa, että taitaa aika loppua kesken rajojen rikkomisen kannalta.

To -

Espoo-päivä. Istuminen autossa pahentaa jalkakipua.

Pe 5km, 29min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 5.5km, 28:59, 5:16/km.

Juoksukokeilu. Tiesin jo päivän kävelyjen perusteella, että juoksu ei onnistu. Kokeilin kuitenkin ja oikaisin kotiin takaisin kesken lenkin heti kun pääsin. Ei ollut kivaa.

Nyt on vakava paikka edessä. Viikon kuluttua on Birgitta Challenge, johon osallistun maksoi mitä maksoi. Tiedot Pirkkalasta kertovat, että Tappi treenaa 4h päivässä ja tulee olemaan hirveässä iskussa Birgitan reitillä. Tavoite on pysyä porukassa ainakin Valkeakoski-Tampere-tien ylityksen juomapisteelle saakka ja konkata sitten toinen puolisko kotiin sen minkä pääsee.

Mainitaan nyt vielä, että tänään jätin irtisanoutumiseni Microsoftille ja myös työvelvollisuuteni päättyi ihan virallisesti. Enhän minä juuri töitä ole koko kesänä tehnyt, mutta nyt se on ihan virallista. Pitää alkaa miettimään erilaisia business-ideoita, jos vaikka ryhtyisi yrittäjäksi. Voisin vaikka alkaa eräoppaaksi, joka kierrättää ihmisiä Birgitan reitillä… Testaan tätä liikeideaa ensi lauantaina ja yritän rahastaa kavereilta pääsymaksua reitille;-)

On kyllä kohtalon ivaa, kun olin suunnitellut kaikkia juoksujuttuja juuri nyt seuraaviksi viikoiksi, mutta ei pysty juoksemaan…

5 kommenttia:

Jaavi kirjoitti...

Pahus, että vamma paheni. Täällä käydään samaa taistelua vasemman kantapää/akillesvamman suhteen. Luulin näkeväni sut Kauppi Traililla, kun oma lenkki vie vain katsomaan Toimelantien juottopaikalle. Nyt tarkkana ja hoida vaiva, ettei pitkity.

pjh kirjoitti...

Salaisesti on kyllä tuo Kauppi Trail ollut ohjelmassa. Se olisi hyvä viimeistely Birgittaa varten. Käyn huomenna kokeilemassa, josko polulla olisi vähemmän kipua erilaisilla kengillä. Hieno kisa kyllä kiinnostaa, mutta luultavasti ei onnistu.

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Ei ehdi enää tehdä Rion rajoja, maanantai oli viiminen näyttöpäivä.

Kiptoo kirjoitti...

Onko Birgitta Challenge 23.7.? Meinasin jo kysyä, että missä siihen voi antaa näyttöjä, mutta enpä pääsekään, jos se on tuolloin. Toivottavasti eräopas järjestää näitä jatkossakin.

pjh kirjoitti...

Kyllä meillä 23.7. on ollut se suunniteltu päivämäärä. Päädyttiin siihen jonkinlaisella random-prosessilla, kun kaikki muut päivät olivat jostain syystä huonoja. Toki minulla on nyt melkoinen ongelma tämän jalan kanssa, mutta elätän toivoa, että viidessä päivässä voi tapahtua muutos. Vaan eihän se optimaalista ole lähteä megajuoksuun 10 päivän tauon perään.

Vähintäänkin uusi juoksu järjestetään sitten ensi vuoden heinäkuussa. Miksipä ei syksyinenkin Birgitta vielä tänä vuonna olisi mahdollinen, jos kiinnostusta löytyy? Uutta porukkaa olisi aina kiva saada mukaan!