sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Viikko 2 (7.-13.1.2019) - Telakka jatkuu

Tammikuun toinenkin viikko kului lähes ilman juoksua. Hölkkäsin maanantaina pienen lenkin ja nyt tänään (su) kokeilin uudelleen, mutta ei tuo oikea jalka nyt vaan tykkää edes kevyestä juoksusta. Askel on varmaan sen verran vääristynyt takareisivaivan takia, että nyt on polvikin kipeytynyt. Pakko se on kuitenkin edes kerran viikossa pieni lenkki kokeilla, kun tulevat Karhunkierroksen sankaritkin taas kiersivät tuplajärvisen pakkasessa! Respekt!

Viikko 2: Juoksua 18km (5:39/km)
Liikuntaa yhteensä 7h 10min.

Tipattomasta vegaanitammikuusta on yli 40% kulunut ja olen päässyt jo sujuvaan rutiiniin. Itse asiassa tämä on nyt sujunut niin hyvin, että luulisin toimieni pian näkyvän jo globaaleissa tilastoissakin. Käynkin päivittäin NASAn sivuilla tarkistamassa joko tuo CO2-käyrä olisi kääntynyt laskuun! Helmikuussa ainakin pitäisi käänteen jo olla selvä.

Painoa on tullut valitettavasti lisää ja painotavoitteen osalta voi jo nyt sanoa, että tammikuussa ei paino putoa! Epäilen syyksi melko massiivista pähkinöiden syömistä…

Kuntosalilla sain tällä viikolla käytyä jopa kolme kertaa ja siellä tapahtuu koko ajan pientä kehitystä. Lisäksi olen polkenut crosstraineria vähän. Tällä linjalla on tarkoitus jatkaa seuraavakin viikko.

Ei kommentteja: