keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ke 10.7.

Tänään 26km, 2h 14min

Ap: kevyt 13.2km, 1:07:08, 5:05/km.

Mukava lenkki Messukylän-Järvensivun suunnalla. Pientä kesäsadetta. Alkulenkki oli tosi kankeaa menoa, mutta loppua kohti sentään vähän parani.

Juoksin rohkeasti uusille poluille ja korkeuskäyrille itseluottamuksella, jonka vain läpäisty seikkailukisa voi tuoda. Vähän oli yllätys, että keskellä Tamperetta Kalevankankaalla ja Aakkulanharjulla oli ihan hyviä juoksupolkuja, joilla en ollut koskaan käynyt.

Ip: kevyt 13.2km ml. 10 x lyhyt kiihdytys, 1:07:08, 5:05/km.

Kiersin vielä iltapäivällä Suolijärven lenkin ja tein sekaan alamäkispurtteja. Tuntuma oli hyvä vaikka viimeiset spurtit alkoivatkin jo painaa takareisissä.

Ennenkuin joku epäilee copy-paste virhettä tämän päivän juoksujen datoissa, niin vakuutan, että sellaista ei ole. Molemmat lenkit on tehty ihan eri maisemissa ja mitenkään samanlaisiksi suunnittelematta. Kotona vasta huomasin, että aika tarkkaa on tämä meikäläisen tekeminen. Joku tietysti voisi alkaa puhua lenkkien puuroutumisesta...

PS. Jaha sai täyttymyksen erinomaiselle kaudelleen, kun hän pääsi uusimman Ikiliikkuja-lehden (3/2013) kanteen! Tästä on enää lyhyt matka Time Magazinen vuoden mieheksi.

Ei kommentteja: