lauantai 25. lokakuuta 2014

La 25.10.

Tänään 11km, 55min

Ap: 11.2km, 55:19, 4:56/km.

Aamulenkki kipeillä jaloilla. Vaikea tästä on positiivisuutta vääntää, mutta onnistuin kuitenkin juoksemaan jalkapuolen kiihtyvän sokkokympin. Eli kilsat napsahtelivat aika suvereenisti 5:16, 5:13, 5:09, 5:00, 4:54, 4:48, 4:46, 4:41, 4:29 ja 4:14. Ja uskokaa tai älkää, niin viimeinen kilsa täpöillä ja syke 177! Jalat ovat täysin toimimattomat ja on tästä pitkä matka Teivocupin viivalle. Varmaan on muiden vaivojen lisäksi nyt nimenomaan niitä ”hermotusongelmia”, koska jalat eivät vaan liiku ja tuskin pääsisin 100m nyt piikkareillakaan alle 20s. En tosin tiedä mitä se ”hermottaminen” tarkoittaa.

Sen kyllä huomasin, että tämä säärisärky auttaa sokkokympissä niin paljon, että se tuntuu melkein huijaukselta. Kipu on suoraan verrannollinen vauhtiin, joten kun kilsa kilahti Garminiin, niin nostin aina kipua yhdellä napsulla ja sillä oli helppo kontrolloida vauhtia, ja siksi se noin hyvin onnistuikin.

Ip: lepo.

Olin seuraamassa huikeaa otatusta Teivossa, kun siellä virallista cupia odotellessa juostiin esikisa. Kaapo vei Tapin päänahan taktisesti rohkealla kovalla avauksella. Ero kutistui loppumatkasta, mutta marginaalia jäi silti turvallisesti melkein 10 sekuntia. Ja mikä hienointa, aikakin painui muutaman sekunnin alle 20min! Tuosta on hyvä jatkaa ja ensi kerralla sitten ihan täysmittaisella vitosella sama! Onnittelut kaikille Teivossa uurastaneille!
Kääntöpaikan kuvakollaasista tuli suttuinen, kun oli niin pimeää ja juoksijat menivät niin kovaa.



Huomenna järvenkierto. Startti Porschelta 8.28 ja Puljulta 9.00. Ja jos ensi yönä siirrytään talviaikaan, niin sitten ajat ovat tietenkin talviaikaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huominen järvenkierto jää väliin. Joudun parantelemaan koko viikon oireilluttani flunssaa lämmittelemällä Holiday club Saimaan poreissa. Kurjaahan tämä on kun mieluusti yrittäisi puskea aamusta vastatuuleen Rajasalmen silloilla.
T. gallardo

pjh kirjoitti...

Siellähän tulee kova etelätuuli ja alle vintsaa lennetään Rajasalmen sillan yli myötätuuleen! Hyviä uinteja kuitenkin!