tiistai 7. lokakuuta 2014

Ma 6.10. – Haamu-Wiha

Tänään -

Nivunen ei ole normaalissa elossa tänään vaivannut, joten uskoisin selvinneeni siitä säikähdyksellä. Muuten jalat ovat toki romuna, mutta se on siis vain jatkumoa entiseen eikä mitään Pirkan uusia tuomisia. Seuraavat juoksuun liittyvät tavoitteet ovat:
1) Wihan Kilometrit ensi lauantaina (järjestäjänä)
2) Rautajärven maraton marraskuun alussa (kilsatolppamiehenä)
Eli vakuuttava on meikäläisen juoksu-ura!

Tämä päivä on kulunut Haamu-Wihaa jännittäessä. Jännittäviä yhteenottoja ja ennätyskokeiluja oli liian paljon tässä niitä kaikkia tarkemmin kuvatakseni, mutta pari kohokohtaa on pakko nostaa esiin.

Eniten mieltä lämmitti ”Vimppojen” onnistuminen yli kaikkien odotusten satasella. Ohessa on tulosluettelosta pieni snapshot ja hattu on nostettava päästä! Vetsku juoksi ekan satasensa maaliin saakka ja Tappikin teki huikean ajan Berliinin pienen alisuorituksen jälkeen!


Hienoa urheilumieltä osoitti myös jaha, joka haastoi kävelijätytön revanssiin. Samaan sarjaan pääsy onnistui vain nonstop-juoksussa, mutta tulos oli taas sama. Molemmat juoksivat kovaa ja kyseessä oli vain kumpi jaksaa kauemmin. Kävelijä meni kovempaa ja pitempään. Ehkä sitten ensi vuonna Pirkassa.


Ihan vaan muutaman muun jännittävän tuloksen raportoidakseni:
- Paula Radcliffe teki kovan tuloksen maralla vaikka ME jäi haaveeksi.
- Samoin iki-ihana Tirunesh Dibaba juoksi voiton puolikkaalla, mutta ME ei onnistunut, kun näissä vauhdeissa Wihalla on turhan paljon tiukkoja käännöksiä.
- Sen sijaan entinen läski Stephen Way juoksi ME:n 100km-matkalla. Enkka parani niin paljon, että pitää odottaa doping-testin tuloksia ja tutkia videolta, että oikaisuja lentokentän suoralla ei tapahtunut.
- Stubb kukisti nuoren Tuomiojan, mutta ei päässyt vieläkään alle 3h.
- AccidentalRunner jäi myös aavistuksen verran 3h-tavoitteestaan.

Nämä urheilutulokset teille uutisoi ensimmäisenä pjh.

Reaali-Wihaan on enää 4 täyttä päivää. Paniikki iskee varmaan pian, mutta kolme noista päivistä menee matkoilla ja muutenkin työkiireitä riittää. Tekniikkapuoli on nyt uskoakseni hyvässä kunnossa, mutta muuten järjestelyissä on noin miljoona asiaa vielä tekemättä...

3 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Mahtavaa sain sittenkin tuloksen Wihan satkulta, vaikka varsinaisen tapahtuman joudun jättämään väliin LLS koodilla.

Kiitos hienoista tapahtumajärjestelyistä ja upeasta reitistä. Otetaan ensi vuonna uusiksi. Jaloissa ei muuten tunnu eilinen yhtään, vaikka silpasin tuon työpäivän päälle. Oli ihan OK kelikin.

Jari Niemela kirjoitti...

Päivitäs nyt blokiis, se on ainakin mun päivän kohokohta lukee sitä. Juodun muutoin taas tilaa Kotilieden tai Eevan...

pjh kirjoitti...

P**kele! Pistävät töissä minua niin koville ja sitten vielä Wihan järjestelyt painavat päälle. Pitää mitata pieniä reittimuutoksia huomenna ja muitakin haasteita on. Kyllä tämä nyt rassaa aikaa kovaa. Viimeistään sunnuntaina kuitenkin päivitys. Sinä voisit tehdä minulle vierasblogin alppiharjoittelusta, niin postaan sen tässä odotellessa;-)