maanantai 13. lokakuuta 2014

Ma 13.10. – Uusi alku

Tänään 8km, 40min

Ap: lepo.

Nukutti aamulla.

Ip: 8.0km, 40:27, 5:03/km.

Viikonlopusta motivoituneena kävin hyvillä mielin ontumassa Iidesjärven ympäri. Anni-tytärkin tuli taas kotona käymään, mikä on aina kivaa. Käännän uuden lehden elämässäni ja ryhdyn hyväksi ihmiseksi ja lopetan kaikki huonot tapani (paitsi Ainon syömisen) ja positiivisen asenteen kautta voitan kaikki vaikeudet. Uuden innostuksen yksi tärkeä syy on hyvän tavoitteen löytyminen. Olen ylimitoittanut viime aikoina tavoitteitani ja ne ovat olleet vain liian kovia. Niinpä asetankin nyt suhteellisen tavoitteen absoluuttisen sijasta. Tämä tavoite on ollut nenäni edessä jo pitkään, mutta en aiemmin ole siihen pontevasti tarttunut. Se mikä tulostasossa nyt hävitään, voitetaan moninkertaisesti tapahtuman eeppisyydessä.

Kaikkihan tietävät, että urheilumaailma elää legendaarisista kaksintaisteluista. Koko maailma pysähtyy niitä seuraamaan ja ne muistetaan vielä vuosikymmenien jälkeen. Ohessa esimerkkeinä viime vuosikymmenien unohtumattomia kaksinkamppailuja.


Tähän joukkoon on nyt tulossa yksi vastaava lisää:


Burana-Jari on jo useamman kerran houkutellut minua kisaamaan laatuautojen maahan puolikkaalle ensi keväänä. Asia on jäänyt roikkumaan ilmaan, mutta nyt tartun haasteeseen. Tavoitteeni on siis kukistaa B-J ensi kevään Duel of the Burana Men –taistossa! B-J tavoittelee vuodesta toiseen 1.20-alitusta, mutta luulisin, että 1.40-ajalla ollaan tuossa taistossa jo aika vahvoilla. Toki minäkin tavoittelen 1.20-alitusta hautaan saakka. Marko on potentiaalisesti mukana jengissä, mutta häntä ei lasketa haasteeseen, koska Marko menee oikeasti alle 1.20 ja jännitystä ei ole.

Harjoitussuunnitelmani on seuraava:
- Hankin yhtä hyvän lääkärin kuin B-J:llä ja pääsen käsiksi samoihin Burana-resepteihin (300 kapselin pakkauksia Burana-800:sta). Näillä lapsille tarkoitetuilla 600-kapseleilla ei ole mitään toivoa menestyä.
- Sitten vain harjoittelen progressiivisesti tästä maaliskuulle ja käyn aina TeivoCupissa kokeilemassa. Tai sitten hallissa, jos ulkona on kylmä. Progressiivisuus pitää säilyä, eli tavoite on olla ohjelman alussa tosi huono. Uskoisin, että tuo tavoite onnistuu.

Ennakkoasetelma on todella tasainen ja voittaja on täysin avoin. B-J on nyt paremmassa kunnossa kuin minä ja hänellä on kotikenttäetu. Toisaalta B-J:n jalkavaivat ovat omiani pahemmat ja edes läskeimmässäkään kunnossani en paina niin paljon kuin B-J. B-J on myös erittäin juonikas salaharjoittelija ja päivän kuntoa on vaikea selvittää. B-J:n viekkaus selviää siitäkin, että hän onnistuu salaharjoittelemaan vaikka lataa treenit Garmin Connectiin. B-J on keksinyt hyvän tavan hämätä muita, eli hän painaa treenin aikana stop-nappia ainakin kymmenen kertaa ja niinpä yksi treeni näkyy Connectissa pieninä palasina, joita on mahdoton ymmärtää. Jonain päivänä vielä selvitän mistä B-J:n vastahakoisuus lap-napin käytölle juontaa juurensa;-)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Petri, veto hyväksytty ja vaan virallisella lääkärintoikkarilla ei tartte osallistua. Vrt rasitusmurtuma tahi muu krooninen vinoutuma... Sovitaan joulukuussa paikka.

Muuten, meni SuperHeteroDynella aamukaffee väärään holetsuun kun toi nimeämäsi nikki antoi hieman muunlaista vihjettä :-).

pjh kirjoitti...

Tuli itsekin jälkikäteen mieleen, että ei olisi kannattanut lähteä keksimään lyhenteitä... Tahaton mielleyhtymä kuitenkin;-)