sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

La-su 16.-17.7. - Viikko 28

Viikonloppu meni vammaillessa. Nyt on kyllä paha paikka. Ei mitään toiveita juosta. Ja huomasin ikäväkseni, että ilmeisesti hesselöinnissäkin vaaditaan joitakin lihaksia, koska sama takareisi esti pyöräilynkin. Kävin sentään hiljakseen mittapyöräilemässä tarvittavat lisälenkit SAUL:n SM-kympille. Mittaus on valmis ja julkaisen pian pöytäkirjan, kunhan saan aikaiseksi.

La -

Su -

Viikko 28 (11.-17.7.2016)

Juoksua 5km (keskari 5:16/km).
Liikuntaa yhteensä 30min.

Mitä tähän nyt sanoisi? En ole heittänyt pyyhettä kehään vaikka siltä saattaa näyttääkin.

Viikolla ei siis ole tullut liikuttua, mutta muuten on ollut kiireitä tulevaisuutta ihmetellessä. Tulevaisuuden suunnittelussa pitää kuitenkin nojata historiaan. Niinpä olenkin selannut vanhoja valokuva-arkistoja ja löytänyt kaikenlaisia aarteita.

Olen tehnyt selväksi monesti aiemmin, että 1970-luvun jälkeen ei musiikissa ole mitään oleellista tapahtunut, vaikka kasarimeiningissä oli paljon hyvää siinäkin. Sen jälkeen ei mitään. Mutta oli 70-luvulla muutakin hyvää. Löysin nimittäin kuvan itsestäni juoksemassa 1970-luvulla!! Kyseessä on luultavasti Kaarila-juoksu, joka saattoi olla myös nimellä Sydänhölkkä, joita legendaarinen Markku Tunturi tuolloin järjesti. Kuva on Kaarilankadulta ja lähtö oli alamäkeen kohti Simolankatua (ja järvenkierron kesäreittiä). Kuvassa oikealla näkyy Nokiantie, jossa myös järvenkierron talvireitti kulkee. Näin ainakin luulisin.

Tärkeintä on kuitenkin huomata nuori urheilija numerolla 27x kuvan vasemmassa keskustassa ja kuvan ilmeisenä päähenkilönä. Molemmat jalat ilmassa. Eikä vain ilmassa, vaan korkealla ilmassa! Toinen hauska huomio on, että 70-luvulla kaikki juoksivat verkkareissa. Katsokaa nyt tuota porukkaa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Basar al-Assad siellä myöskin juoksee tai näyttää ihan häneltä.
Ottiko tossu maahan koko matkalla?

pjh kirjoitti...

No nyt tuli paha kysymys!
Assad on tietenkin nykyisin tuttu kaveri, mutta en tunnista 70-luvun Assadia. Minulla oli toki päkiäaskel ja kengän kantapää ei käynyt maassa koko kisassa, mutta en uskalla sanoa Assadista...