perjantai 22. heinäkuuta 2016

Ma-pe 18.-22.7. - Vammalepo jatkuu ja Birgitta tulee

Ma-pe -

Tämäkin viikko meni sitten pelastusarmeijalle. Kävin pari kertaa kokeilemassa pientä hölkkää Ellan kanssa, mutta ei niitä oikein treeniksi voi laskea. Juoksutauko on nyt jatkunut pari viikkoa. Kyllä jalka vähän parempi on, mutta tuskaisen hitaasti tämä kehitys kehittyy.

Huomenna lauantaina 23.7. klo 8:00 aamulla järjestetään kolmas perinteinen Birgitta Challenge. Siis kuljetaan Birgitan polku ympäri jalan kaukaisesti juoksua muistuttavalla askeleella. Matkaahan tulee noin 46km ja aikaa kulunee reilu 6 tuntia. Pakko tunnustaa, että hieman hirvittää lähteä ja mitään vauhdin hurmaa ei todellakaan ole odotettavissa. Luotan kuitenkin, että burana-Jarin opeilla uskaltaa ainakin yrittää. En tosin ole varma pelottaako jalka vai juoksutauko enemmän…

Startti on tuttuun tyyliin Sääksjärveltä (navigaattoriin osoite Sääksjärventie 2) ja reitti kierretään myötäpäivään. Matkalla on kolme pistettä, joissa saamme täydennettyä vesipullot. Uudetkin osallistujat ovat erittäin tervetulleita! Tapahtuma on ilmainen ja mukaan saa tulla ilman ilmoittautumista ilmestymällä aamulla klo 8 lähtöpaikalle.

Kun tässä ei ole pystynyt juoksemaan, niin olen tehnyt aivotyöskentelyä. Ideat Suomen ensimmäisen Sudoku-run-tapahtuman ympärillä alkavat hahmottua ja projekti on aloittamista vaille valmis. Olen myös suunnitellut tee-se-itse rogaining tapahtumaa, kun jouduin jättämään Vimppojen kurittamisen Jämissä väliin. Ja minun rogaining on sitten sivistyneesti kaupungissa eikä missään metsässä.

Ei kommentteja: