maanantai 25. heinäkuuta 2016

Ma 25.7.

Tänään 6km, 34min

Ap: jalkateräjumppa 40min + kevyt 6.5km, 34:36, 5:19/km.

Aamulla puolen tunnin hölkkä melkein kuntsaa. Jalkaan sattui, syke nousi arvoon 160 ja palautumisaika oli 32 tuntia. Hyvin menee.

Ip: vesihölkkää 30min.

Iltapäiväksi suuntasimme Yyteriin rantaelämää viettämään. Minulla oli tarkoitus löytää mogulin facessa mainostama jeesusjuoksupaikka, eli hölkkäillä vetten päällä kauas rannasta. Kahlailinkin rantoja pitkin särkkiä etsien ja olen melko varma, että suurinpiirtein löysin oikealle paikalle. En kuitenkaan löytänyt niin matalia särkkiä, että olisin päässyt oikeastaan yhtään pois rannasta. Luultavasti olisi pitänyt vain jatkaa etsimistä pitemmälle etelään. Oheisessa karttakuvassa on eteläisin osa kulkemastani reitistä ja siinä näkyy, että etelässä pääsin jo vähän pois rannasta.

Nilkan syvyisessä vedessä on vielä mukava juosta, mutta polven syvyisessä ei pysty enää ollenkaan. Joka tapauksessa nyt tajusin, että Yyterissä tosiaan riittää rantaa juostavaksi vaikka kuinka paljon. Varmaan saa jopa kympin lenkin helposti edestakaisena rannan päästä päähän. Aiemmin olen jäänyt vain sahaamaan lyhyttä pätkää siinä päärannassa, kun olen häveliäästi ajatellut, että nudistirannan läpi ei saa juosta, mutta kaikkihan siitä kulkivat. Nudistien toiselta puolenhan ne vasta rantajuoksureitit löytyivät! Toivottavasti pääsee terveellä jalalla vielä tänä kesänä kokeilemaan uudelleen.

1 kommentti:

moguli kirjoitti...

Oikeassa paikassa olet juossut ja tosiaan "baanat" jatkuu pidemmällekin. Riippuu vähän vedenkorkeudesta kuinka kauas ulapalle pääsee juoksemaan. Ei muuta kuin uusi visiitti Yyteriin.