keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Ke 1.6.

Tänään 11km, 59min

Ap: lepo.

Aikainen matka Espooseen.

Lyhyen työpäivän päälle suuntasin varuste.net-myymälään Konalassa. Erehdyin menemään sinne Leppävaarasta navigaattorin avulla ja ohjattu reitti oli luultavasti typerin mitä ikinä voi keksiä. Kyllä siinä verenpaine nousi, kun sain tuhlattua 40min matkaan, jonka oikea kesto oli 5min…
Vastoinkäymiset kuitenkin unohtuivat, kun täydensin juoksuretkeilyvarustustani upeilla uusilla jutuilla, joita toivottavasti pääsen pian käyttämään ja esittelemään;-)

Siinä kun fiiliksissä upeassa kelissä ajelin kotia kohti ja mietin tulevia koitoksia, niin Nostalgian hyvän mielen radiokanavalta alkoi tulla musiikin sijaan jotain typerää puheen lätinää. Selasin sitten kanavia ja löysin yllättäen uuden aseman, joka sekin soittaa musiikkia rokin kulta-ajoilta: Sun classic. Ja siis tarkoitan tietenkin 70-lukua, kun rokki oli vielä rokkia. Oli kyllä onni ettei tutka-auto sattunut paikalle, kun uudet kamat polttelivat takapenkillä ja radiosta räjähti ilmoille tämä:Ip: kevyt 11.3km, 59:12, 5:14/km.

Espoo-matkan päälle iltalenkki Koikkarissa. Nyt on viimeistään selvää, että eilen Niihamassa tuli juostua kovempi lenkki kuin aiemmissa Trail Cupeissa. Jalat olivat kipeät ja lenkki helteessä oli melkoista laahustamista.

Ei kommentteja: