sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Viikko 30

Viikko 30 (22.7.-28.7.2013)

Juoksua 104km (4:58/km).
Liikuntaa yhteensä 8h 35min.

Viikko kului perheen lomareissulla ja muutenkin vähän palautellessa kovasta edellisestä viikosta. Olo ei silti tunnu vielä mitenkään palautuneelta.

- Viikossa 8 lenkkiä.
- Yksi puolittainen vk-yritelmä (9km).
- Pitkä lenkki sunnuntaina.
- Viikko on ollut väsynyttä menoa, mutta ehkä kuitenkin aika normaalilla tavalla.
- Jalat edelleen jotakuinkin kunnossa, mutta alkavia kipuja on ollut pelottavan paljon.
- Vasempaan sääreen tuli tänään joku kipeämpi vamma ja en ole varma löinkö sen johonkin (ei näy mustelmaa) vai onko se vaan joku rasitusvamma sääriluun viereisessä lihaksessa.

Alkavalla viikolla pitäisi saada enemmän reipasta juoksua, mutta menen kuitenkin jalkojen ehdoilla. Määrillä ei enää ole väliä ennen kisaa ja kilsat on nyt tehty.

PS. Steve Spear on muuten meneillään olevassa USA:n halki juoksussaan juuri ohittanut Chicagon (matkalla New Yorkiin). Osuus LA-Chicago kulki pääosin Route 66:a pitkin ja siihen kului aikaa noin 16 viikkoa. Mukana on täysi huolto, eli Spear juoksee ilman mitään kannettavaa ja päiväannokset ovat 50-60km. Seassa on ollut lepopäiviä varmaan noin kerran viikossa. Juoksun dokumentointi netissä on tosin aivan luokatonta, joten kunnollista ymmärrystä minulla ei ole miten tuo juoksu päivittäin kulkee ja esim. mikä on juoksuvauhti.
Näitä USA:n halki rannikolta toiselle tavalla tai toisella juosseita on kai historian kuluessa ollut reippaasti yli 100. Tämä meneillään oleva juoksu ei ihmeemmin minua inspiroi, mutta olisi kiinnostanut tarkemmin saada tietoa tuosta LA-Chicago-osuudesta.

Ei kommentteja: