keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ke 31.7. - Juupajoella

Tänään 21km, 1h 44min.

Ap: pk 12.9km, 1:04:00, 4:58/km.

Suuntasin aamulla Juupajoelle valmistelemaan Petääjärvijuoksun mittausta. Katsottiin reitti läpi ja mitattiin kalibrointisuora valmiiksi juoksun järjestäjän kanssa. Ja pitihän se minun sitten vielä loppuun heittää aamulenkki juoksun reitillä, jottei varsinaisessa mittauksessa tulisi töppäiltyä. Kyseessähän on hieno maalaismaisemissa järven kiertävä soratiereitti. Kovasti sinne on onnistuttu isoja mäkiä kasaamaan Petääjärven ympärille ja aika lailla sai puuskuttaa niitä kiivetessä. Juoksu kulki kuitenkin paremmin kuin eilen.

Petääjärvijuoksu on pieni tapahtuma, joka juostaan 31.8. Jos vain olen terveenä ja aikatauluun sopii, niin voisin itsekin lähteä konttaamaan mäkiä kisamielessäkin. Kuulin huhuja, että harpatti on lupaillut dollarin kuvat silmissä osallistua. Reittiennätyksen juoksijathan saavat 100eur palkinnon ja se lienee harpatillakin mielessä;-)
Naisille palkkioksi voisi luvata vaikka 1000eur, sillä Annemari Sandell-Hyvärisen aikaa ei liene kovin realistista lyödä. Aki Ijäksen miesten reittiennätyskin on kova, mutta ei varmaan mikään mahdoton oikeille juoksijoille.

Ip: kevyt 8.3km (sis. 5 x 100m), 39:39, 4:48/km.

Tarkoitus oli lähteä vetoja tekemään kentälle, mutta ei vaan jaksanut. Hyvä niin, koska jalat olivat kyllä aika tyhjät. Juoksin vain saman Nekalan kierroksen kuin eilen aamulla. Meni nyt vähän paremmin, mutta kyllä oli rasituskin kovempi ja syke ihan liian korkea. Onneksi oli Iina mukana pyörällä, niin ei tullut lusmuiltua.

Heinäkuu on nyt sitten pulkassa. Sain ennätyskilsat kasaan myös kalenterikuukaudelle, eli 757km. Edellinen enkkahan oli vuoden takaa syyskuulta 723km. Kyllä saa taas vuosi vierähtää ennenkuin lähden tuosta parempaa yrittämään, jos yleensä koskaan enää yritän.

2 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

mie kuulin vähän huhuja, että siellä on kaikille osallistujille palkinnoksi sukulaku. Se vähän houkuttas.

Onni Vähäaho kirjoitti...

Melkoinen kasa kilsoja kyllä! Nyt on pohjaa, jos muutoin vain treeni ammentuu suorituskyvyksi. Hyvin on jatkunut sinun reenit 6x50km ryppään perään. Kova ukko!