keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Ke 23.9.

Tänään 19km, 1h 30min

Ap: lihaskunto 60min.

Aamuviideltä taas ylös ja kuntoilemaan ennen Saloon lähtöä. Tein minimaalisen progression lisäyksen tangon käytöllä parissa liikkeessä, mutta muuten samaa kuin ennenkin. Iltalenkillä sen näkee sitten kuinka pahasti painaa vielä jaloissa.

Ip: vr2 + tv 15km + vr2, 1:29:32, 4:42/km.

Heti ensi-askelista selvisi, että pahasti painoi aamun lihaskuntotreeni reisissä. Oli hieno huomata, että lihaskuntoliikkeet olivat kohdistuneet oikein takareisiin tavoitteen mukaan;-) En silti olisi uskonut, että pieni lisäpainon käyttö vetäisi jalat näin tukkoon.

Speksinä oli juosta 15 kilsaa reipasta, mutta kun ekan kilsan kellotus rennolla vauhdilla oli 4.30, niin totesin, että vauhti saa nyt olla siinä. Jatkoin tasaista tai maaston mukaan vaihtelevaa vauhtia sen 15km ja sinne 4.20-4.30-välille ne kilsat pääosin menivät. Ihan mukava oli juosta väsyneilläkin jaloilla. Luulen, että treeni toimi vaikka vauhti jäi 10-15s/km suunnitelmistani.

Vaikka itse olin sitä mieltä, että ei nyt ollut kovin rankka treeni, niin syke ja TE olivat toista mieltä. Sain taas TE-mittariin täyden vitosen ja palautumiseen menee ikuisuus.

Ei kommentteja: