torstai 17. syyskuuta 2015

To 17.9.

Tänään -

Ap: lepo.

Ip: crosstrainer 90min.

Ohjelmassa oli juoksuton päivä ja korvaavaa piti taas keksiä. Tein pitkästä aikaa crosstrainer-lenkin ja ei kai sen pitäisi suuri yllätys olla, että ei kulkenut. Ei se harjoittelematta tuokaan näemmä onnistu.

Off-topic: Kävin iltapäivällä Pirkkalan Verkkokaupassa ja siitä reissusta alkoikin hieno seikkailu internetin ihmeelliseen maailmaan. Tulin keskustasta päin Hatanpäänvaltatietä ja Nuolialantien risteyksen jälkeen vastaantulijoiden kaistalla oli loputon jono. Siis jotain sellaista mitä en ikinä ole Tampereella nähnyt. Tukossa oleva jono oli lähes 2km pitkä. Väistämättä hymy nousi kasvoille ja iloitsin omaan suuntaan hienosti sujuvasta liikenteestä;-)

Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, koska pian pysähtyi oma kaistakin ja Ilmailunkadun reilu kilsa Pirkkahallin vierestä kesti yli puoli tuntia! Syynä oli tietenkin Pirkkahallin alihankintamessuilta purkautuva liikenne. Itselläni ei sattunut olemaan mitenkään erityinen kiire ja rattiraivo pysyi hallinnassa. Mutta samaa ei voi sanoa eräistä muista...

Liikenne oli siis tukossa liikekeskuksen tuntumassa olevaan liikenneympyrään saakka. Kun lopulta itse olin enää 100m:n päässä liikenneympyrästä katseeni osui sivupeiliin. Joku sankari lähti kaukaa takaa ohittamaan koko jonoa kuolemaa uhmaten keltaisesta viivasta ja vastaantulijoista välittämättä. Keski-ikäinen mies hienossa Chryslerissa ohitti sitten minutkin ja ajoi suoraan liikenneympyrään ja tunki jonon ensimmäiseksi. Olin ihan puulla päähän lyöty tuosta tyylikkäästä suorituksesta.

Tämä täysin häpeämätön ohitus teki minuun niin suuren vaikutuksen, että ensimmäistä kertaa kirjasin rekkarin muistiin selvittääkseni kuka tämä henkilö oikein oli. On se internet vaan ihmeellinen! Yksityisyyttä ei todellakaan enää ole. Vartissa sain tietää melkoisen määrän tietoa tästä Tampereen seudulta kotoisin olevasta miehestä ja olihan hän puheenaiheena myös Suoli-24-palstalla. Hän oli myös hiljan loppusuoralla erään suomalaisen kunnan kunnanjohtajan valinnassa, mutta koska ei tullut valituksi, niin en vielä soita Iltapäivälehtiin. Hän voi siis jatkaa yhä korkeana virkamiehenä eräässä Lapin kunnassa. On kyllä vähän sekavat fiilikset sen suhteen, että onko se nyt hyvä juttu, että rekisterinumeron perusteella on näin helppo selvittää kaikenlaista.

Oman ajotyylini tiedostaen olen varma, että minunkin rekkariani on selvitelty. Voin kuitenkin olla levollisin mielin, koska leasing-autosta ei tule haltijan nimestä mitään tietoa ainakaan noista tavallisista rekkaripalveluista. Kokeilin;-)

Ei kommentteja: