sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Su 13.9. - Vk-treeni + viikko 37

Tänään 21km, 1h 44min

Ap: lepo.

Ip: jalkateräjumppa 40min + lenkki vr3 + vk (5km + 3km + 3km / 3min / 10min) + vr5 (yht 21.2km), 1:44:12, 4:55/km.

Viivyttelin lenkille lähtöä maksimaalisesti ja tein varvasharjoitukset Ruotsi-ottelua katsellessa. Jalat olivat väsyneen oloiset eikä motivaatio reippaampaan juoksuun ollut huipussaan, mutta pakkohan se oli lähteä, kun kerran sunnuntain yhteislenkille jäi sillä verukkeella lähtemättä.

Jalat olivat siis jo verkassa väsyneet ja kankeastihan nuo "reippaat" pätkät kulkivat. Sain kuitenkin vauhtia aina vähän nostettua seuraavaan vetoon, joten ei se ihan pieleen mennyt. Onneksi juoksin vaihtelevassa maastossa epämärääisiä pätkiä, joten kellosta ei tarvinut niin paljon välittää. Sykkeet olivat kaksi ekaa vetoa siedettävät ja kolmannessa sitten selvästi kynnyksen yli. Loppuverkassa takareidet olivat kyllä ihan tyhjät ja kävelyä oli pakko ottaa väliin ylämäissä.

TV:n yleisurheilukausi taitaa kesän osalta nyt olla ohi Ruotsi-ottelun myötä. Miten sitä oikein selviää kun Mika Lehtimäki ei ole opettamassa sivistynyttä uudissanastoa meille alan termejä tuntemattomille? Sen verran olen jo ottanut vinkkejä Mikan kielenkäytöstä, että seuraavassa Laten treenissä ajattelin näyttää olevani alan mies ja kysyä vaikka seuraavasti: "Pitäisiköhän minun parantaa juoksurytmiikkaani, koska muuten minut ehkä juostaan kisassa ylös?"


Viikko 37 (7.-13.9.2015)

Juoksua 97km (5:07/km).
Liikuntaa yhteensä 15h 30min.

Aika kova viikko vaatimattomasta juoksumäärästä huolimatta. Tiistain ja perjantain vedot menivät hyvin. Muuten sellaista keskinkertaista tekemistä. Ehkä taas aavistus eteenpäin kuitenkin. Jalat täysin terveet, joten mahdollisuuksia on.

Ei kommentteja: