sunnuntai 9. lokakuuta 2016

La-su 8.-9.10. - Viikko 40

La 9km, 47min-

Ap: kevyt 8.5km, 46:35, 5:29/km.

Aamuhissuttelu Hallilan suuntaan. Hieman oli takareisi kipeytynyt eilisestä alle vintsan hurjastelusta.

Lenkin paras anti oli, että *vihdoinkin* sain 1500km täyteen vanhoilla Adizero Tempoilla ja sain hyvällä omatunnolla heittää ne pois. Aina välillä jaksaa hämmästyttää, että minulla monet kengät eivät juurikaan kulu tuossa juoksumäärässä. Nämäkin olivat vielä melkein kuin uudet. Sentään joskus tulee pieniä reikiä kengän rintamukseen, mutta tällä kertaa ei edes niitä. Muuten vain en enää tämän tyyppisistä kengistä pidä.


Ip: lepo.

Iltalenkki sai väistyä.kun kävin Iinan kanssa katsomassa Snowdenia. Eihän se elokuvana tietenkään suuria odotuksiani täyttänyt, mutta kannatti silti nähdä. Tuskin kukaan muu näyttelijä voisi ulkoiselta olemukseltaan paremmin Snowdenin rooliin sopia kuin Gordon-Levitt, mutta kun se karisma/nerous vaan puuttuu, niin vaisuksihan se jäi. Hyvä veto oli oikean Snowdenin vaihtaminen mukaan kesken elokuvan loppukohtauksen.

Su 27km, 2h 20min-

Ap: pitkä 26.7km, 2:20:00, 5:15/km.

Perinteinen sunnuntaijärvinen, joka oli jo 29. järvenkierto tänä vuonna. Tiukille menee, mutta on yhä mahdollista rikkoa viime vuoden ennätys, joka oli 35 kpl järvisiä.
Tänään meitä oli mukana 5 kiertäjää ja itselläni juoksu kulki jo taas paljon kevyemmin kuin parilla edellisellä kerralla.

Ip: lepo.


Viikko 40 (3.-9.10.2016)

Juoksua 105km (5:11/km).
Liikuntaa yhteensä 9h 55min.

Kelvollinen viikko ja juoksu sujui paremmin kuin edellisellä viikolla.

Nyt edessä on kiireinen Wiha-viikko. En ymmärrä mistä se johtuu, mutta meille on tulossa hurja osanottajaennätys vaikka odotimme lisääntyvästä tapahtumien määrästä johtuvaa osallistujamäärän pienenemistä. Ennakkoilmoittautuneita on 221, joten lopullinen määrä menee reilusti yli 250.

Ei kommentteja: