keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Ma-ti 10.-11.10.

Ma 18km, 1h 38min-

Ap: kevyt 8.4km, 47:19, 5:38/km.

Polkujuoksua Sulkavuoren mäkimaastoissa ja vähän polkujen ulkopuolellakin. Kävin katsomassa miltä uuden vedenpuhdistamon työmaa näyttää, mutta en löytänyt mitään muuta kuin metsää ja pet semetaryn. Pitäisi lukea tarkemmin lehtiä ja ehkä se laitos rakennetaankin vasta joskus myöhemmin. Hienoa kuitenkin saada puhdasta vettä Koikkariin.

Ip: kevyt 10.0km, 50:54, 5:05/km.

Ti 11km, 57min-

Ap: lepo.

Ip: 11.2km, 56:58, 5:05/km.

Kävin illalla katsastamassa Wihan reitin. Olin ihan puulla päähän lyöty, kun *jokainen* katuvalaisin ulkoilureitin varressa oli ehjä! Vielähän Pirkkalan vandaalit ehtivät ne rikkoa, mutta tämä oli silti ihan ainutlaatuista. Viime vuonna yli 10 valaisinta oli reitiltä rikki. Tein siitä kaupungille ilmoituksen hienossa verkkopalvelussa ja muistaakseni sain kolmen kuukauden kuluttua viestin, että ilmoitukseni on vastaanotettu. Ja nyt sitten valot on korjattu!

Kaikki näyttää todella hyvältä tulevan lauantain kisan kannalta, mutta onhan tässä taas paineita nysvätessä excelien ja tulospalvelun kanssa. Tässä vaiheessa on aina niin vahva ennakkofiilis, että jotain menee pieleen, mutta toistaiseksi on jotenkin selvitty. Tänään on edessä iso urakka, kun pitäisi askarrella chipit kiinni 378 numeroon. Tarkoittaa 756 chippiä ja sitten niiden testaaminen…

Perinteinen haamu-wiha starttaa tänään aamulla klo 9. Haamu-wihan seuranta on täällä.
Ikinä en ennen ole näin kevyellä testauksella lähtenyt kisaan, mutta muutoksiakin on viime vuoteen verrattuna paljon tavallista vähemmän.

2 kommenttia:

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Ihan kuin haamu-wihan tulosseuranta olisi jumissa. Jännään paikkaan jäi, toivottavasti vielä palaa ennen maalia!

pjh kirjoitti...

Oikeassa olet. Mystistä. Virhelogissa oli "www.kolumbus.fi: name or service not known". Jostain syystä tulosten siirto serverille lakkasi toimimasta, kun olin poissa kotoa. Kisa on lokaalisti jatkunut normaalisti, mutta tulokset eivät siis päivittyneet nettiin tuon parin tunnin jälkeen.

Nyt kun kokeilin nimipalvelinta, niin kyllä se toimi ihan OK. Toissapäivänä oli samanlainen vika ja Elisalta tuli pahoittelutekstari, että "havaittiin häiriöitä nimipalveluiden toimivuudessa, jonka johdosta internetyhteydet hidastelivat tai eivät toimineet."
Nyt kuitenkaan en muualla ole ongelmaa huomannut.
Pakotin äsken päivityksen manuaalisesti, mutta toivottavasti tuo ajastettu päivityskin alkaisi pelata.
Sinulla on turvallinen ero Mjeviin...