lauantai 1. lokakuuta 2016

Ke-la 28.9.-1.10. - Pirkkaa odotellessa

Eipä ole loppuviikosta muuta kerrottavaa kuin että vihdoinkin sain kassillisen Kirsikka-Ainoja testausta varten. Vasta yhden ehdin syödä, mutta uskallan jo sanoa, että ihan kärkisijat eivät ole uhattuina. Vedän peräkkäin nyt kuitenkin 3-5, että saa kunnon tuntuman.

Ke -

Lepäilyä kiireiden takia; tekosyynä eilinen 1500m.

To 6km, 32min.

Iltalenkki peruuntui sateen takia ja hölkkäsin hävettävän yritelmän matolla. Kai se vuoden kovin rykäisy, eli tiistain 1500m, sitten jäi painamaan.

Pe 14km, 1h 16min.

Pieni hölkkä aamulla ja illalla. Ei oikein kulje. Pitäisi varmaan nukkuakin aina välillä.

La 7km, 38min.

Iltapäivällä Markuksen kanssa pieni hölkkäjutustelu. Markus on kyllä pahasti innostunut uudesta melastansa ja en nyt oikein tiedä mihin suuntaan tämä on askel hesseliharrastuksesta.

Minähän olen toki jo nuoresta iästä saakka harrastanut melontaa erilaisilla kanooteilla. Ja en missään tasaisissa maastoissa, vaan ihan kunnon mäkitreenejä on tullut tehtyä. Esim. oheisessa kuvassa olen koskenlaskussa teinipoikana. Kyllä vieläkin naurattaa minkälaisessa varustuksessa sitä tuli tehtyä parinkin päivän melontareissut. Oli sentään jonkinlainen pelastusliivi päällä, mutta muuten oli normaali arkivarustus farkuista alkaen.
Ja mainittaakoon vielä, että yhdistelmätreenit olivat tuttuja jo yli 30 vuotta sitten, kun noin 2s tuon kuvan ottamisen jälkeen teinmme uintitreenin.


Huomenna sitten hölkkäämään Pirkka. Tunnelijuoksukin olisi samana päivänä ja kyllä harmittaa, että oli pakko valita näiden kahden välillä. Tunnelijuoksu olisi ollut ainutkertainen tapahtuma, mutta ei Pirkkaa voi olla juoksematta. Tavoite on 3h ja sekin vaatii ihan hyvän perushölkän.

Ei kommentteja: