tiistai 4. lokakuuta 2016

Ma-ti 3.-4.10. - Palauttelua ja businesta

Ma 6km, 34min-

Ap: lepo.

Ip: kevyt 6.5km, 33:43, 5:11/km.

Pieni iltalenkki. Ei painanut Pirkka enää jaloissa ja mitään jalkojen kipeytymistä ei ole tapahtunut. Muuten on kyllä väsynyt olo ja vähän on elämä liian kiireistä.

Ti 6km, 34min-

Ap: kevyt 6.5km, 33:48, 5:12/km + hieronta 45min.

Aika hyvin on vakiintunut vauhti tälle perus-kutoselle. Mielestäni yritin juosta kovempaa, mutta ei sitten…

Lenkin jälkeen kävin taas Jupolla hierottavana. Valittelin siinä vähän takareisiä yleisesti. Hieronnassa ei ollut mitään ongelmaa ja Jupon yleisesti kovakouraisena pidetty hieronta ei tunnu minulla missään (kuten ei muulloinkaan). Tai siis tuntuu juuri sopivasti ilman kipua. Mutta kun Jupo siinä teki hieronnan loppuun muutaman takareisivenytyksen, niin naurulle ei meinannut tulla loppua, kun jalka ei taipunut mihinkään;-) Ei kuulemma näin kireitä lihaksia voi olla olemassakaan.
Kai tässä sitten on uskottava, että venyttelykin voisi olla hyvä idea. Ei valitettavasti tule tapahtumaan. EPEK. Ja kyllä kireisiin lihaksiinkin pitäisi olla joku kemiallinen ratkaisu.

Ip: lepo.

Laiskuutta ja väsymystä.

Sitten se business:

Tänään tuli päätökseen Microsoftin sponssaama yrittäjävalmennus, johon minäkin olen osallistunut. Oli kyllä ihan kivaa ja onnistunut formaatti. Parhaat ideat ja esitykset toki jatkavat vielä pitkään kevääseen eri muodoissa dedikoiduissa ohjelmissa, ja toivottavasti itsekin pääsen jatkoon, mutta tiukille menee. Ihan tajuton määrä tulee taas startuppeja tästäkin yt-aallosta. Pelkästään Tampereelta on tullut tässä eri yt-aaltojen myötä reilusti yli 100 yritystä ja siinä siis ei ole edes mukana vielä meidän "sukupolvi". Ja siihen vielä Salon ja Espoon startupit päälle.

Mukava on myös ollut nähdä miten hienosti jotkut viimeisen vuoden aikana syntyneet startupit edistyvät, ainakin mitattuna yrittäjien tyytyväisyysmittarilla. Omankin tekemisen perustana on hieno verkosto osaavia kavereita noissa 100 muussa startupissa. Onnistumisen todennäköisyys lienee silti aika infinitesimaalinen ja sen takia olen edelleen miettinyt uskallanko pistää nimen paperiin vai pitäisikö mennä töihin. Nyt ollaan ihan viimeisten päätöshetkien edessä ja ensi viikon jälkeen ei varmaan paluuta ole.

Minähän perustin hiljattain Pjh Running Oy:n tämän hölkkäharrastuksen tiimoilta, mutta yrittäjäkoulutuksessa olen siis ihan muun idean parissa. Jos asiat etenevät suunnitelman mukaan, niin tuostakin jutusta pääsen täällä kertomaan pian (monihan tietää sen jo). Ongelmaksi tuon vakavammaksi suunnittelemani idean kannalta saattaa muodostua Pjh Runningin vahva voittokulku. Tai toistaiseksi voittokulku on vielä pankkitililtä väärään suuntaan, mutta olen saanut niin hienoa tukea Pirkkalasta, että hieman pelottaa pystynkö vastaamaan tästä promootiosta seuraavaan kansainväliseen kysyntään.
Olen nyt vakavissa keskusteluissa Viimeisten Pirkkalaisten rogaining teamin (#2 tai #3, en tiedä) managerin kanssa sponsorisopimuksesta. Sain jo näytteen tiimin promootiokyvykkyydestä ja oman tulkintani mukaan sain luvan jakaa promootiovideota täällä globaalisti. Saapa nähdä tuleeko tälle blogipostaukselle kaikkien aikojen lukijaennätys, mutta ainakin tuo maailman hienoin 16 sekunnin promovideo ansaitsisi sen!! Olen itse katsonut sen aika monta kertaa;-) (Videon latautuminen saattaa kestää hetken hienolta Elisa-tililtäni, joten ole kärsivällinen…)

Ei kommentteja: