torstai 20. marraskuuta 2014

Ke-to 19.-20.11.

10 päivää jäljellä tätä marraskuun harmautta ja sitten taas kokeillaan juoksua! Positiivisuus on huipussaan ja olen jo suunnitellut alkuvuodelle kaikkia hienoja tavoitteita ennen 1.20-alitusta Teutonien maassa. Kyllä kannattaa taas rakentaa odotuksia, että voi sitten pudota tarpeeksi korkealta, kun homma ei sujukaan...

Nyt tein kahtena päivänä peräkkäin kuntopiirit muun pakollisen toiminnan ohella ja sain reidet aika tukkoon. Osasyynä oli se, että Kaapon haastamana kokeilin maksimeja kuntosalin jalkaprässillä ja vaikka se ei kovin ihmeelliseltä tuntunut, niin näemmä seuraavana päivänä jalat ovat aika väsyneet. Tyytyväisenä olen kuitenkin pistänyt merkille, että siinä missä Suoramajärven raineri tökkii jo kovan viime viikon jälkeen melko pahasti, niin Koikkarin rossari vaan pyörii ja pyörii!

Viime päivinä crosstraineria polkiessani olen päässyt hyvin sisään Fargo-sarjaan. Olen nyt nähnyt neljä ekaa jaksoa ja alkuihmetyksestä toivuttuani olen ihan alkanut pitää sarjasta. Ihan ufoahan se koko juttu on, mutta Billy Bob Thornton on niin hyvä, että se jo yksin kantaa koko sarjan;-) Suosittelen hyväksi kuntosaliviihteeksi!

Pitää taas muistaa tyhjentää roskis huomenna vaikka juuri muutama päivä sitten sen tyhjensin...

3 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Heh, heh! Tuli just mieleen, että mullahan pitikin olla kevyt viikko. Parempi se sit on pitää tooosi keveenä, ettei vaan mee yli.

Unknown kirjoitti...

Pete, meneppä kokeilee cuppiin 5km kirmaisu. Teutonit saa sitten ihmetellä kovaa suoritusta. Veikkaan notta se olis 19:21 jos käännös onnistuu hyvin. :-)

pjh kirjoitti...

Kyllä tuo kokeilu jää joulukuulle. Pidän pääni ja marraskuussa ei juosta. Jalat on sitä paitsi crossaamisesta niin totaalijumissa, että en selviä rotvallikiven ylityksestä.