maanantai 24. marraskuuta 2014

Su-ma 23.-24.11. – 80%

Viimeinen viidennes on alkamassa marrashaasteessa. Otin aika hyvän kirin viime päivinä ja nyt olen aikataulussa käytännössä jokaisessa lajissa. Toki edelleen on paljon työtä tehtävänä, mutta jos sairastumisia ei tule, niin hyvin tämä menee. Kun vielä kuukausi päättyy viikonloppuun, niin silloin voi lopuksi tarvittaessa kiriä kaikki gäpit umpeen.

Ainot (l): 41.3 / 50
Crosstrainer (h): 43.1 / 50
Chicken Vindaloo (kg): 9.1 / 10
Kuntopiiri (kpl): 8 / 10
Roikkuminen (min): 50 / 60
Leukahaaste (pv): 24 / 30
Uinti (km): 12.0 / 10
Valakyykky (on/off): off

Nyt oikeastaan koko haasteen osalta isoin kysymys on valakyykky. Olen jonkin verran kuntopiireissä sitä valmistellut kokeillen kepillä ja kevyellä tangolla. Jätän lopullisen yrityksen viikonloppuun, sillä kerrallahan se menee, jos on mennäkseen. Kuntopiirit ja polkeminen ovat vetäneet takareidet niin totaalisen tukkoon, että paljon lämmittelyä ja venyttelyä tarvitaan, että mitenkään taipuisin valakyykyn vaatimuksiin.
Toinen vaikea rasti on leukahaasteen loppu, eli 25-30 vedon päivät. Siitähän tämä ei tietenkään jää kiinni, mutta en kyllä odota sitä rimpuilemista millään lämmöllä.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Pete, kuinka monta kunnolla suoritettua leukaa menee jos yrität tehdä max. määrän?

Roikkuminen lienee hyvää ryhdille, mutta onko sillä muuta vaikutusta? Muistan että joskus roikuttiin paljonkin jalkalukoilla pää maatakohden. Ainoa selitys oli notta venyttää selkää valmentajien suusta.

pjh kirjoitti...

Hyviä leukoja menee 8-10. Täytyy kokeilla maksimi tämän kuurin jälkeen, joskin se vaatii päivän parin palauttelun ensin.
Näitä päiväannoksia vedän aamuisin sellaisissa 4-6 leuan sarjoissa parin minuutin palautuksella ja ei ole yhtään kivaa.

Riippuminen on kehittynyt tosi paljon kuukauden aikana ja sitä saatan jatkaa tulevaisuudessakin. Olkavarsien liikkuvuutta se ainakin auttaa ja varmaan jotain puristusvoimaa. Alussa oli 30s riippuminen vaikeaa, mutta nyt ote pitää helposti melkein 2min.

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Venäjällä kiertaa festareilla sellaiset tyypit, joilla on roikkumistanko mukana. Roikkuminen maksaa jonkin pienen summan (esim. 100 ruplaa). Sitten jos jaksaa roikkua 2 min niin saa pienen voiton (esim. 500 ruplaa) ja jos 3 min niin isomman voiton (~1000 ruplaa).

Kerran jäin katselemaan pidemmäksi aikaa kun jengi yritti roikuskella, ja lähes kaikilla homma kaatui siinä minuutin ja puolentoista minuutin välissä.

Vähän vielä treenaat niin alkaa olla ruplamiljoonan alkupääoma kasassa!

Unknown kirjoitti...

Pete, on pitänyt useasti kysyä notta blogis kuvassa on 2 muuta roistoa ja itte oot keskellä. Voititko kummatkin?

pjh kirjoitti...

Mika: Tuo riippuminen on tosiaan hyvä "baarihaaste", koska se tuntuu ajatuksissa paljon helpommalta kuin mitä se on. Minuutti tuntuu ihan naurettavalta ajatukselta, mutta vaatii sekin jo jotain.
Venäjälle en kyllä uskalla lähteä kokeilemaan, kun Putin on siellä.

Jari: Joskus katsoin noiden molempien ajat ja kyllä minä heidät voitin (tai sitten aika on kullannut muistot). Yritin vielä tarkistaa, mutta en enää löydä 2009 Nizza-Cannesin tuloksia verkosta! Tuo kuva on muistaakseni reilusti puolimatkan jälkeen.

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Putin epäilemättä tekeekin 3 minuutin riipuntoja aamuin illoin, parempi kun ei lähe haastamaan. :)