sunnuntai 16. marraskuuta 2014

La-su 15.-16.11. – Aino iski vyön alle

Viikonloppu vei taas kaikki mehut. Polkemista tuli yhteensä 5,5 tuntia tappavan tasaisella 27kmh-vauhdilla. Teho on crossarissa säädetty hieman normaalia kevyemmäksi, kun määrää tulee niin paljon. Paremmin jaksoin nyt kuin viikko sitten, mutta ihan zombie-meininkiä tuo on. Ihmeen hyvin on kuitenkin kantti kestänyt ja nythän ollaan jo vähän voiton puolella.

Kävin myös uimassa 2km molempina päivinä. Nyt jätin suosilla Johnny Weismullerin matkimisen pois ohjelmasta ja uin pelkkää rintaa, ja tuloksena oli selvä parannus aikaan viime viikosta. Kyllä se vaan on pakko jo uskoa, että minulla rintauinti on nopein tapa edetä vedessä. Uinti oli taas yllättävän mukavaa ja 2km on vielä pätkä, jonka jotenkin jaksaa kaakeleita katsella. Sellainen tunne kuitenkin on, että mitään harjoitusvaikutusta tuolla kellumisella ei ole ja siksi en taida viitsiä uintiharrastusta marraskuun jälkeen jatkaa. Lisäksi viikonloppuun kuului tietysti leuanvetoa ja roikkumista. Ja haravoin myös tuntikaupalla lehtiä vaikka yritinkin ehdottaa, että haravoin taas sitten tammikuussa kuten viime vuonnakin. Ei mennyt läpi.

Penkkiurheilijalle on ollut seurattavaa Joensuun 12h-juoksussa, jossa itsekin kävin luuseroimassa puolimatkaan saakka pari vuotta sitten. Vintsaajat tiettävästi kävivät järveä kiertämässä ja syöhän se miestä, kun ei pääse mukaan. Itse poljin tuolloin crossaria ja katsoin ”Kaikki rakastavat Mandy Lanea”, joka menee sinne typerimpien koskaan näkemieni elokuvien joukkoon. Pitäisi varmaan viritellä jotenkin Netflix kuntohuoneeseen, mutta jos sen teen, niin minustakin saattaisi tulla vielä mattomies joka ei lähde ulos juoksemaan. Sen takia yritän selvitä pelkällä digiboxilla.

Netflixistä puheen ollen voin vielä tunnustaa, että sain eilen päätökseen uskomattoman maratonin, jossa katsoin ennätyslyhyessä ajassa kaikki viisi kautta Breaking Bad –sarjaa. Olisikohan ollut noin 70 jaksoa yhteensä? Breaking Bad oli jäänyt minulta aiemmin kokonaan katsomatta ja nyt jäin sitten ihan koukkuun ja nukkumista ei paljon viime öinä ole tullut harrastettua. Varsinkin kolme ekaa kautta olivat tosi hyviä ja olivathan ne kaksi viimeistäkin koukuttavia, mutta päähenkilö oli niissä jo sen verran vastenmielinen sekopää, että hetkittäin otti päähän katsoa sitä typeryyttä.

Lopuksi vielä uutinen ikävästä marrasputkeen kohdistuneesta takaiskusta. Ainojahan saa puolen litran ja litran pakkauksissa, kuten tuossa kuvassa näkyy. Puolikas sopii hyvin aamiaiseksi tai välipalaksi, kun taas kokonainen on hyvä illallinen. Olin laskenut tällä tavalla sopivan suunnitelman saada 50 litraa kuukaudessa täyteen. Järkytykseni olikin suuri, kun ihan sattumalta luin pakkausten tekstejä ja huomasin, että pienempi pakkaus on oikeasti 0.48 litraa ja isompi 0.9 litraa!! Ei olisi pitänyt taas tehdä oletuksia. Siinä meni excel uusiksi ja määrää katosi tarkastuslaskennan jälkeen yli 2 litraa nykyisestä statuksesta ja tehtävä tuli merkittävästi vaikeammaksi.


Olihan se ihan naiivia luulla, että pakkaukset olisivat ”oikean” kokoisia. Nyt vaan lusikka kauniiseen käteen ja kurotaan gäppi umpeen!

2 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Hoidin kans Breaking bad sarjan läpi melkosella tahdilla syksyn aikana. Tosi ärsyttävä sarja, koukuttaa pahasti heti alusta, mutta on välillä vähän hidastempoisia jaksoja. Pari kertaa tosiaan liian myöhään illalla tuli todettua, että pakko kattoa vielä yks jakso.

pjh kirjoitti...

Hienoa! Luulin jo olevani ihan friikki;-)
Seuraavaksi boxissa odottaakin Myytinmurtajien Breaking bad -jakso. Vähän on sellainen fiilis, että ne kemialliset reaktiot sarjassa eivät kyllä kestä lähempää tarkastelua...