sunnuntai 9. marraskuuta 2014

La-su 8.-9.11. – Raskasta

Viikonloppuna sain aikaiseksi 5 tuntia crosstraineria ja 4km uintia. Vähän oli tarkoitus enemmänkin pystyä, mutta nyt ei vaan jaksanut.

Marrasputki on osoittautumassa odotetun vaikeaksi, kun vielä yli 2/3 on jäljellä. Tiesin, että kurinalaisuutta tarvitaan rajusti, kun oikein yhtään päivää ei saisi jäädä väliin, tai ainakin välipäivien korvaaminen on kovan työn takana. Henkinen tylsistymiskynnys tuohon päivittäiseen crosstrainer-rupeamaan on jo aika iso. Sen sijaan en osannut odottaa kuinka raskasta tämä on, mikä tietysti on huonon kunnon syytä. Nyt sunnuntai-iltana oli pakko jättää crossari kesken, kun ei vaan jaksa polkea edes tehoa keventämällä. Leukahaastekin alkaa nyt jo verottaa voimia kuun loppua kohti paljon enemmän. Uinti onneksi meni sentään aika kivasti, mutta varmaan sekin on kokonaisväsymystä kasannut. En ole ollenkaan varma jaksanko tuota crossaria kuun loppuun saakka.

Alkava viikko on työn puolesta onneksi kokonaan Tampereella, joten yritän nyt saada hyvin kurottua jäljessä olevia osa-alueita kiinni ja yritän crossarissakin saada vähän hyvää tavoitteeseen nähden puoleen kuuhun mennessä.

Ei kommentteja: