keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ma-ke 10.-12.11. – 40%

Raskaan viikonlopun jälkeen marrasputki on jatkunut paljon paremmalla vireellä. Takana on nyt tasan 2/5 kuukaudesta ja edelleen olen kokonaisuutena hieman jäljessä tavoitevauhdista, mutta hyvin tämä nyt taas menee.
Sain ison motivaatiopiikin, kun huomasin Mattomiehenkin polkevan trainerilla huikeita määriä joka päivä. Ohessa on status, kun puoliväli lähestyy.

Ainot (l) : 20.0 / 50
Crosstrainer (h) : 19.5 / 50
Chicken Vindaloo (kg) : 4.2 / 10
Kuntopiiri (kpl) : 2 / 10
Roikkuminen (min) : 23 / 60
Leukahaaste (pv) : 12 / 30
Uinti (km) : 4.0 / 10
Valakyykky (on/off) : off

On se hauska huomata, että oman tulostason laskiessa pystyy silti helposti motivoitumaan mitä typerimmistä tavoitteista. Ja jos rehellisiä ollaan, niin eiväthän nämä marraskuun tavoitteeni sen hullumpia ole kuin monet 100-listani juoksutavoitteista. Tai kenen tahansa vastaavat tavoitteet. Mieleeni muistuu Juoksufoorumilta erään aktiivin yritys juosta kotirataultran 50km sisällä keittiön pöytää ympäri (vai olikohan se olohuoneen pöytä). Idea oli aivan loistava ja muistan miettineeni jotain vastaavaa sen jälkeen itsekin. Juoksu jäi tuolta sankarilta tosin kesken jalkavaivojen takia ja itsekin luovuin ajatuksesta, kun uskoin yrityksen mahdottomaksi. Mutta pointti oli kai se, että näemmä itseään voi haastaa millä lailla vaan...

Vire on siis viime päivinä ollut ihan hyvä ja jalat tuntuvat oireettomilta, mutta siitä ei vielä voi päätellä mitään, kun juoksua kerran en ole edes kokeillut. Sanoisin kuitenkin, että oma fiilis tulevan kevään puolikkaan haasteen osalta on ihan hyvä. Kun juoksuharjoittelu joulukuussa alkaa, niin B-J saa lukea treeneistäni pelosta vavisten...

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Siirryn kohta Vicodiniin eli vapisen ihan muista syistä :-)

Tee nyt sitä lankkua, "vanha kansa" sanoi että jos lantiolihakset eivät ole kunnossa persus tippuu maata kohden ja polvet menöö koukkuun. Juoksu ei siis kulje ;-).

pjh kirjoitti...

Olisihan sen lankunkin vielä voinut tähän lisätä, mutta kyllä ihan tarpeeksi tekemistä on ollut muutenkin...
Ja tuleehan noissa kuntopiireissä aika hyvin tehtyä keskivartaloa. Ei lantio ainakaan siinä puolikkaalla ehdi pudota lainkaan;-)