keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ke 27.8. – Paremmin sujuu

Tänään 10km, 51min

Ap: lepo.

Reissussa edelleen. Ei onnistu juoksu.

Ip: 9.7km, 50:50, 5:13/km.

Meneillään olevan UTMB:n kunniaksi lähdin kotiin tultuani hölkälle Suolijärven vuorille. AnssiA nimittäin juoksee yhdessä UTMB:n osiossa parhaillaan. Facebookiin tulee väliaikatietoja säännöllisesti ja vaikka en tuosta kisasta mitään ymmärräkään, niin aika hyvin tuntuu menevän. Viimeisimmän päivityksen mukaan 55.7km on vienyt aikaa Anssilla 8h 38min, joten ilmeisesti mäet ovat vielä kovempia kuin Suolijärvellä. Hieno kokemus on varmasti tulossa ja eiköhän tuosta saada raporttia lähiaikoina.

Minä siis kävin Suolijärvellä ja ehkä tämä (työkiireiden pakottama) maltillinen meininki tuottaa jo hedelmää. Nyt oli jaloissa paras tuntuma tauon jälkeen ja olo muutenkin melko palautunut. Lisäksi kosteassa/sateisessa ilmassa juokseminen on hienoa ja hengitys toimii. Työkiireet jatkuvat toistaiseksi ja sitä kautta paluu juoksuun on pakostakin riittävän rauhallinen. Kyllä se tästä! Kipuja ei ollut missään.

Päivän hienoin uutinen oli kuitenkin Kate Bushin paluu;-) Hienointa musiikkia mitä voi olla! Päivän teemaan ja Anssille tsempiksi sopii tietenkin tämä. Oma ikisuosikkini on Cloudbusting.

Ei kommentteja: