sunnuntai 31. elokuuta 2014

Su 31.8. – Kuka perkele on Pitkin?!

Tänään -

Aamulla sain tehtyä Wihan reitin uuden mittauksen ja kaikki on nyt sen suhteen valmista. Eihän siellä juuri muutoksia edes ollut, mutta pieniä kuitenkin. Sai siihen aika paljon aikaa taas tuhrattua.

Mittauksen jälkeen oli lähes mahdoton vastustaa intoa lähteä kevyelle hölkälle järvenkiertäjiä vastaan. Vaikka Tapin rennon askeleen näkeminen siellä kahdenkympin jälkeen houkutteli kovasti, niin pysyin silti järjissäni ja säästelin jalkojani. Eilinen oma järvenkierto painaa todella paljon vielä.

Muuten minua on tänään askarruttanut kuka on Pitkin ja miten hänelle voisi lähettää kirjepommin. Tähän mittailuun kun liittyy se, että otan paljon kuvia reiteiltä ja pistän ne Flickr:iin. Sitten kirjoittelen sinne kuvatekstejä määrittelemään reittiä. Esim. ”juoksu jatkuu Ilmailunkatua pitkin.” Ja joka perkeleen kerta, kun kirjoitan sanan ”pitkin”, niin browser päättää kirjoittaa sen isolla alkukirjaimella!! Ja kun tuo sana on noin joka toisessa kuvassa, niin saan editoida sen ”P”:n pieneksi noin sata kertaa jokaista mittausta kohti... Kuka osaa sanoa mistä säädöstä saa Pitkin-filtterin päälle? En ole keksinyt mitään muuta sanaa, joka automaattisesti tulee isolla aina.

1 kommentti:

thulannguyen kirjoitti...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như địa chỉ bán máy đưa võng ở đâu uy tín.