sunnuntai 24. elokuuta 2014

Su 24.8. – Kokonainen järvenkierto

Tänään 26km, 2h 30min

Ap: 25.7km, 2:29:52, 5:50/km.

Hidasta köpöttelyä järven ympäri Veteranon kanssa. Tappi, Marko ja jaha olivat osan matkaa mukana, mutta eivät juosseet koko kierrosta. Mukavaahan se taas oli isommassa porukassa mennä! Tämä oli muuten minulle nyt 20. järvenkierto tänä vuonna vaikka kahden kuukauden tauko niihin tulikin. Jos viisi vielä juoksen, niin vuoden 2009 määräennätys järvenkierroissa rikkoutuu.

Uskomatonta kyllä, tuo melkein 6min-vauhti tuntui enemmän kuin riittävältä ja hyvä ettei menty kovempaa! Lonkan koukistajat ja takareidet ovat ihan poissa pelistä. Tämä ei voi johtua näistä muutamista surkeista juoksulenkeistä. Uusi teoriani on, että lonkan koukistajat ovat kipeytyneet mittapyöräilystä. Minähän olen ajanut pari tosi pitkää sessiota viime aikoina ja mittapyörässä satula on minulla tosi matalalla. Ehkä se johtaa jotenkin ongelmiin vaikka vauhti on hidasta?

Nyt aamulla vasen sääri vähän ikävästi varoitteli. Juoksun jälkeen ei kuitenkaan ole tuntunut mitään erityistä, mutta katsotaan miltä huomenna tuntuu. Onneksi edessä on vaikea työviikko ja juoksulle ei juuri aikaa jää.

Ip: lepo.

Ei kommentteja: