lauantai 21. toukokuuta 2016

La 21.5. - Sappee uphill run

Tänään 13km, 1h 07min

Ap: vr 3.3km, 15:45, 4:46/km.

Kävin aamulla herättelemässä jalkoja. Upea ilma ja ihan kiva juosta!

Ip: vr3 + mäkikisa 5km (24:11) + vr2, 50:49, 5:14/km.

Yltiöpäisen rohkeasti lähdin mukaan ensimmäiseen ylämäkijuoksuuni. Olenhan jotakuinkin maailman huonoin ylämäkijuoksija.

Ohjelmassa oli siis Sappee UpHill Run. Kisa on 5km, jossa lähdössä on kova nousu pujottelurinnettä ylös ja sitten toinen pitkä vähän loivempi nousu keskivaiheilla asfaltilla, ja taas lopussa kova nousu samaa pujottelurinnettä. Pysyin Markon mukana alkunousun, mutta en sen enempää. Kuitenkin erittäin onnistunut juoksu minulta ja alle vintsan keskivauhti oli iloinen yllätys.

Kun tulin maaliin, niin minulle lykättiin 3.-sijan pysti käteen. Olin kuitenkin tuloslistan perusteella ilmeisesti vasta neljäs. Oikea pronssimies oli Mauri Särkinen. Palautan mielelläni palkinnon Maurille, jos hän sattuu sitä minulta kyselemään;-)

Loppunousussa jouduin kävelemään, kun ei vaan pystynyt. Silti meni ihan OK. Olin kyllä etukäteen suunnitellut, että en kävele askeltakaan, mutta ei siinä ollut kahta sanaa. Jäi fiilis, että kaikki oli pelissä, ja sehän oli tarkoituskin. Maksimisykkeeksi loppunousussa tuli vaivainen 172, mutta ehkä vaan koneesta ei tuon enempää lähde irti ja tuo on max-syke tällä hetkellä.

Tuskin koskaan enää lähden kärsimään ylämäkijuoksuun, mutta tulipahan tehtyä kerran! Ylämäkijuoksu oli myös yksi 100-listani tavoitteista.

Huomenna järvenkierto normipeksillä klo 8.30 Porschelta.

Ei kommentteja: