torstai 26. toukokuuta 2016

To 26.5.

Tänään 16km, 1h 21min

Ap: kevyt 8.0km, 41:20, 5:10/km.

Aamulenkillä huono vire, mutta tulipahan korkattua uudet Hoka One Bondit. Näissä on sitä ultrameininkiä, eli vaimennusta riittää…

Ip: kevyt 8.3km, 39:37, 4:48/km.

Piti juosta pitempi lenkki, mutta jotenkin sössin liikkeelle lähdön liian myöhään ja ei ollutkaan aikaa. Tein sitten vain testilenkin uusilla Hoka One Cliftoneilla. Oli pieni pettymys. Tämä uusi Clifton 2 ei ole yhtä vauhdikkaan tuntuinen kuin alkuperäinen Clifton. Muistan lukeneeni muidenkin kommentteja samasta asiasta, mutta nyt tuli todettua se itsekin. Tuntuma on paljon lähempänä Bondia. Kyllähän sekin kelpaa, mutta ei tämä ole enää se sama kenkä. Onneksi on se Tracer vauhdikkaampaan Hoka-juoksuun.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin huomannut tuon eron Cliftonin ja sen kakkosversion välillä. Mulla Clifton oli juostavan hyvä heti pakasta otettuna, mutta Clifton 2 vaati parisataa kilsaa sisäänajoa ennenkuin tuntuivat hyviltä (mutta eivät yhtä hyviltä kuin ykkösversio).
Itse olen ajatellut hankkia seuraavaksi Hoka Claytonit, vaikea vain netistä löytää myyjää, joilla niitä olisi? Mistä ostit nuo Tracerit ja muut Hokat?

-Tanikutsi

pjh kirjoitti...

Toivottavasti Cliftonit tosiaan paranevat iän myötä.
Minä olen ostanut Hokat täältä verkkokaupasta: www.hokaoneone.eu
Kallista on.