sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Su 22.5. - Järvenkierto + viikko 20

Tänään 27km, 2h 19min

Ap: pitkä 26.7km, 2:19:07, 5:13/km.

Järvenkierto upeassa kesäaamussa. Mukana gallardo, harpatti, keem ja Marko. Takareidet olivat vähän tavallista väsyneemmät eilisen mäkijuoksun jäljiltä, mutta mitään lihaskipuja ei ollut. Onneksi juoksuvauhti asettui tänään varsin maltilliseksi ja juoksu sujui OK. Lopussa kyllä yllättäen energia loppui ja viimeisellä kilsalla iski pieni uupumus. Tajusin, että en eilen muistanut syödä juuri mitään, mistä kyllä vaaka palkitsi tänään kivasti.

Ip: jalkateräjumppa 40min.


Viikko 20 (16.-22.5.2016)

Juoksua 93km (keskari 5:06/km).
Liikuntaa yhteensä 10h 00min.

Kevyempi viikko määrien suhteen, eli ihan suunnitelman mukaan. Kaksi tehotreeniäkin mahtui mukaan: tiistain Suolijärven Trail Cup ja lauantain Sappeen mäkikisa. Ihan hyvä perusvire oli koko viikon.

Alkavan viikon päätavoite on nostaa määrää selvästi ja juosta ainakin 140km. Tiistaina olisi tarjolla taas trail cupin osakilpailu, mutta se on tällä kertaa maailman äärissä Ylöjärvellä ja en ole varma viitsinkö niin kauas lähteä. Lauantaina olisi tarjolla Ideaparkin kymppi tai ehkä houkuttelevampi Lumijärvi-lenkki Kylmäkoskella. Yksi vauhtitreeni saa riittää tulevalle viikolle, eli yhteen noista kolmesta aion osallistua.

Ei kommentteja: