tiistai 10. toukokuuta 2016

Ma-ti 9.-10.5.

Ma -

Suunniteltu lepopäivä.

Ti 8km, 38min

Ap: 8.0km, 37:40, 4:43/km.

Aamulenkki Iidesjärven ympäri. Oli vähän stressaava olo ja aikakin kortilla, niin tuli vahingossa juostua turhan lujaa. Tuohan oli minulla maratonvauhtinen lenkki… Upea ilma kompensoi muuten huonoa fiilistä.

Ip: lepo.

Loppupäivä meneekin sitten matkustaessa New Yorkiin. Tai ainakin tällä hetkellä niin uskon, kun parhaillaan loungessa nautin urheilujuomaa kerätäkseni voimia lennolle.

Tavoitteena on huomenna saada juostua aamulenkki Central Parkissa. Vaikka olen aika usein NYC:ssä käynytkin, niin koskaan en ole vielä lenkille päässyt. Nyt sen on pakko tapahtua ja vieläpä joku ihan kunnon lenkki eikä mikään vitosen hätäily.

2 kommenttia:

Jaavi kirjoitti...

Nyt oon kyllä kateellinen, kun pääset Central Parkiin juoksemaan. Kerran oon käynyt Ny:ssä ja kun piti päästä juoksemaan iski kova flunssa. Tämä siis tavoitteisiin. Toivottavasti olet jo juossut.

Anonyymi kirjoitti...

About 9,5km taitaa olla roundi. Muista stopata 72st westin kohdilla ja potkaise vahtimestarin koppiin, niin menee seuraava kymppi helposti alle 40min. Ja Lontoossa voi tehdä saman harjoitteen Connaught Squarella. Tosin silloin voi olla ettei kule juoksu ja saa paremman hieronnan kuin Jupon tarjoaa. :-)


-BJ