tiistai 1. syyskuuta 2015

Ti 1.9. - Mittarin kertomaa

Tänään 17km, 1h 21min

Ap: lepo.

Espoo-päivä.

Ip: 16.9km (sis. 5 x 2km / 2min), 1:20:42, 4:47/km.

Illalla suuntasin taas Vuores-lenkille. Minulta jää työmatkan takia Laten yhteistreeni tällä viikolla väliin ja sen korvaamiseksi sain ohjeen juosta vauhtileikittelynä puolipitkän lenkin, jossa sellaisia 8-10min reippaampia pätkiä 2min palautuksella. Toteutus oli tällä kertaa melko hyvä ja juoksu oli jopa kivaa. Rennolla tunteella juoksin lenkin sekaan 5 pätkää vähän vauhdikkaammin (4.30->4.05/km). Oli ihan eri fiilis kuin lauantaina!


Kun kotona katsoin sykkeen todetakseni sen melko alhaiseksi, niin olihan tuo kuvaaja pieni yllätys. Kaikenlaisia häiriöitä on ollut sykekäyrässä ennenkin, mutta ikinä ei mitään tuollaista. Käyrä on muodoiltaan ihan järkevä, mutta luvut tietenkin ihan älyttömät. Vihdoinkin sain syyn heittää tuon sykevyön pois ja ottaa käyttöön uuden oletettavasti paremman vyön.

Garminin hömppäarvot näyttävät tällä hetkellä kuvan mukaisilta. En tiedä mitä sieniä Garminin insinöörit ovat maistelleet, kun ovat noita ennusteita keksineet. Jos olisimme USA:ssa, niin haastaisin Garminin oikeuteen henkisestä kärsimyksestä, joka syntyy katteettomien toiveiden herättämisestä.

Ei kommentteja: