torstai 29. lokakuuta 2015

Ke-to 28.-29.10. - Voihan Pori!

Ke 10km 50min

Ap: lihaskunto 40min.

Ei tämä lattialla ähkiminen vaan ikinä muutu mukavaksi vaikka teen todella löysästi. En tätä kyllä ikinä tekisi, jos Late ei pakottaisi…

Pitäisi varmaan ostaa TV Shopista sellainen näkemäni kuntolaite, joka on 100% tehokkaampi. En millään ollut uskoa, että laite voi olla niin tehokas, että se on 100% tehokkaampi. Mutta siinä sanottiin, että se on yliopiston laboratoriossa testattu, joten pakko sen on olla.

Ip: kevyt 10.0km, 49:52, 4:59/km.

Iltalenkki Salossa. Piti kyllä juosta enemmän ja kovempaa, mutta en sitten juossut.

To -

Kiireinen päivä töissä ja meni hommat sen verran pieleen, että protestina en lähtenyt enää myöhään illalla ollenkaan lenkille. En edes crosstraineria viitsinyt polkea. Tuli siis suunnittelematon lepopäivä, joka pitää kostaa huomenna. Kävin nimittäin tänään Porissa.

Minähän käyn työasioissa Salossa noin joka toinen viikko ja tuo ajomatka on tullut varsin tutuksi. Tie Saloon on pääosin hidas ja ikävä ajaa, mutta minkäs teet. Tällä kertaa olin Salossa kaksi päivää ja tänään sitten ajelin kotiin.

Tilannetta oli päällä ja normaalin telcoilun lisäksi matkalla oli koko ajan muutakin intensiivistä työmietittävää, joten en keskittynyt ajamiseen lainkaan. Tuli taas loistava osoitus siitä, että multi-tasking ei kertakaikkiaan ole mahdollista, jos pääprosessi vie kaiken aivokapasiteetin. Siinä ajellessani muistan hyvin kuinka alitajunnassa olin tyytyväinen, kun ajoreitille oli tehty niin paljon uusia ohituskaistoja. Siis ihan selvästi noteerasin tuon ajaessani, mutta en asiaa mitenkään miettinyt enempää. En siis osannut ihmetellä, että eilisen jälkeen oli rakennettu kilsakaupalla uutta ohituskaistaa ja uusia keskikaiteitakin oli tielle tehty. Muistan myös, että ihan lyhyesti välillä ajattelin, että missähän kohtaa olen jo ajamassa, kun maisemat eivät näytä tutuilta.

No, sitten tuli Pori 24km -kyltti ja karu tilanne selvisi. Olin siis ajanut 2-tietä 9-tien risteyksen ohi vaikka siinä Humppilassa on kohtuullisen selvät maamerkit osoittamassa risteyksen paikkaa;-) Ajelin sitten kiroillen loppumatkankin Poriin ja sieltä sitten 100km lisälenkin kautta Tampereelle. Olen minä joskus ennenkin pieniä vastaavia risteyksen ohi ajamisia tehnyt, mutta tämä oli kyllä toiseksi suurin idioottitöppäys mitä olen työmatka-autoilussa tehnyt!

1 kommentti:

Jaavi kirjoitti...

Joskus ajatuksissaan ajellessa oikein pelästyy, kun huomaa ettei muista miten on siihen asti ajellut. Esim. liikennevalot? risteykset? No, lohduttaudun aina sillä, että kai sitä punaisiin valoihin oli ne sitten liikennevalot tai jarruvalot havahtuu. Tai hirveen, peuraan... Mutta että Poriin vahingossa???? Ai, ai...