tiistai 20. lokakuuta 2015

Ti 20.10.

Tänään 16km, 1h 21min

Ap: lihaskunto 60min.

Ip: kevyt 16.2km (sis. 7 x 60m), 1:21:25, 5:02/km.

Vintsausta pidennetyllä Iidesjärven kierrolla. Tein lenkin sekaan teräviä lyhyitä pyrähdyksiä Laten ohjeen mukaan. Nyt vire oli ihan hyvä ja juoksu oli kivaa, mutta mittarin mukaan meni huonosti ja olihan syke ihan sikakorkea. Tärkeintä kuitenkin, että jalat olivat melko lailla kunnossa.

Wihan valmistelut etenevät tuttuun tyyliin. Viime jaksossahan jäimme siihen, että verkko ei toiminut kummassakaan tulospalvelun läppärissä. Tein radikaalin tempun ja asensin toiseen läppäriin uuden Ubuntun, eli LTS 14.04. Se ainakin näennäisesti onnistui ja verkko lähti pelaamaan. Langaton verkko ei tietenkään toimi, mutta mitäpä näiltä ilmaisohjelmilta nyt voisi enempää odottaakaan. Tärkeintä kuitenkin, että kaapelilla pelittää.

Tuohan on kuitenkin vasta 10% success rate. Nyt pitäisi vielä saada jotenkin asennettua koko kehitysympäristö (tietenkin ikivanha Qt, jota ainakaan en suostu päivittämään) ja se tulospalvelusysteemi tuohon läppäriin. Ei tarvitse olla ennustaja arvatakseen, että joku aiemmin toiminut elementti ei enää ole yhteensopiva uuden Ubuntun kanssa. On tämä kivaa!

Eikös ole muuten ihan oikeaoppista softainsinööritoimintaa, että neljä päivää ennen myynti-releasea vaihdetaan käyttöjärjestelmä ja aloitetaan systeemi-integrointi alusta? Ensi yönä ei ainakaan tarvitse paljon nukkua.

Ei kommentteja: