lauantai 20. marraskuuta 2010

Rauhaniemessä

Tänään 28.6km, 2h 31min. Tuntuma kankea, mutta parempi kuin eilen.

Ap: kevyt 10.0km, 55:04, 5:30/km.
Kevyt aamuhölkkä matolla. Vähän tukkoista, mutta paremmin kulki kuin eilen. Muutamia takareisien venytyksiä juoksun jälkeen.

Ip: vr2 + vk 5.0km + vr2 + kevyt 10km, yht 18.6km, 1:36:00, 5:10/km.
Rauhiksen vitonen talvireitillä vk-harjoituksena. Ei ollut tarkoitus lähteä tänne, mutta viime hetkellä muutin mieleni ja ajattelin, että tulisi nyt joku kovempi harjoitus tehtyä. Osa kilpakumppaneista oli jo juossut Teivon kisan tuntia aiemmin ja siksi tästä juoksusta oli odotettavissa vähän rauhallisempi, mikä sopisi minulle hyvin.
Startista pääsin aika tasaiseen menoon vähän alle 4min/km ja kukaan ei vetänyt kovempaakaan. Eka kilsa mukavasti 3:48 ja siinä harpatti oli kai rinnalla. Keem veti sitten toisen kilsan ja taisi välillä tehdä pienen kaulankin. Toinen kilsa 3:44 ja tuntuma oli helppo, mutta ei jaloilla yhtään kovempaakaan olisi päässyt.
Kääntöpaikan jälkeen keem sitten vähän jäi ja harpatti tuli taas keulaan. Peesailin siinä ja ihan mukavalta tuntui, joskin kova vastatuuli paluumatkalla haittasi aika paljon. Kolmas kilsa 3:51 ja neljäs hidastuen 3:59 (kilsat "noin"-kilsoja Forerunnerista). Viimeisellä kilsalla sitten yhtäkkiä alkoi matka painaa ja jalat eivät enää totelleet. Harpatti veti siinä kunnon kaulan ja itse käytin viimeiseen kilsaan jo yli 4:15! Maalissa ajassa 19.55 ja se on aika tarkkaan päivän kunto, mutta kyllä tämä ihan hyvä vk-lenkki oli. Pakkasta ainakin 5 astetta. Juoksualusta ihan kohtalaisen hyvä ja pääosin sula.
Kävimme sitten pienellä porukalla vielä juoksemassa löysän kympin kisan päälle.

Ei kommentteja: