tiistai 23. marraskuuta 2010

Ti 23.11. - Palauttelua

Selkeintä taitaa olla, kun otsikoi kirjoitukset päivämäärällä, vaikka tuleehan se päivämäärä näkyviin kirjoituksen yhteydessä muutenkin...

Tänään 20.0km, 1h 50min.

Ap: kevyt 7km, 38:27, 5:30/km.
Aamulenkki matolla. Aika väsynyttä, mutta eihän se ongelma ole tällaisessa pienessä hölkässä. Vähän painaa eilinen kimmotreeni jaloissa. Pieniä flunssan oireita (kurkku kipeä).

Ip: kevyt 13km, 1:11:09, 5:28/km.
Kevyt iltalenkki matolla. Tarkoitus oli pitää palauttava päivä ja lenkki erittäin kevyenä ja kyllä se onnistuikin. Eilinen kimmotreeni tuntui pienenä kipuna jaloissa, mutta vähemmän kuin pelkäsin. Yskää ja köhää, nielu arka.

Tällä mattojuoksumenolla digiboxista loppuu taas pian katseltava. Tänään meni David Attenboroughin dokumentti väestönkasvusta ja luonnonvaroista, sekä olisikohan ollut kolmas osa sarjasta, jossa haastateltiin viimeisiä elossa olleita I maailmansodan veteraaneja.

Emailiin tuli tänään kirje, joka alkoi: "We confirm your entry at 27° Firenze Marathon with the following start number: n° 526 " ja tätä seurasi ohjeet numeron hakemisesta etc.
Eli vielä ehtisi muuttaa mielensä ja lähteä. Tankatakin ehtisi, jos huomenna aloitan... Vaan juoksukuntoa ei valitettavasti mistään tähän hätään enää löydä.

Ei kommentteja: