perjantai 1. helmikuuta 2013

Pe 1.2.

Tänään 10km, 52min

Ap: crosstrainer 40min.

Jahkailin aamuyöstä lenkin kanssa monta kertaa ja nukuin aina snoozen verran lisää, mutta lopulta tein kuitenkin pienen pakollisen hikoilun crossarilla.

Luin muuten Juoksija-lehdestä, että Leena Puotiniemi saa crosstrainerilla korkeammat sykkeet kuin juoksemalla. Pitäisi päästä katsomaan mitä hän tekee, kun minulla syke on aina noin 130. Jos taas tehoa lisää, niin jalat hyytyy nopeasti.

Ip: kevyt 10.0km, 51:56, 5:12/km.

Masokismia matolla.

Ihan käsittämätöntä, että tämä säären vaiva ei hellitä sitten millään! Selailin sairaspäiväkirjaa ja tämä vaiva on ilmaantunut elokuussa 2011, eli sitä on jatkunut 1,5 vuotta. Välillä se on tilapäisesti hävinnyt tai joku kipeämpi vaiva on maskannut sen pois, mutta aika tasaisesti se on vaivannut. Erikoista on siis se, että mitään oikeaa vikaa siinä jalassa ei ole (on kuvattu) ja silti se ei parane.
Jos en olisi näin rauhallinen ja malttavainen kaveri, niin tässä voisi mennä hermo!

1 kommentti:

Markus kirjoitti...

Kerettiläinen ajatus...Jos ei koivet ala kohta tottelemaan isännän ääntä ja kestämään säännöllistä juoksentelua niin vielä ehtisi tehdä lajinvaihdon kesäksi ja siirtää tarmo sinne. Semmonen laji varmaan hyvä jossa ei joudu oleen telakalla alituiseen. En kuitenkaan viittaa stepperiin, eikun crossariin, enkä kahvakuuliin ;=)