perjantai 8. toukokuuta 2015

Pe 8.5.

Tänään 19km, 1h 39min

Ap: lepo.

Jatketaan yhdellä "treenillä" päivässä vielä toistaiseksi.

Ip: 19.3km, 1:39:19, 5:10/km.

Hölkkä Lentävänniemessä Ellan kerhonohjauksen aikana. Väsynyttä alusta alkaen. Cosmos74 on Unkarissa jo taivaltanut yli 270km eikä kisa ole edes puolivälissä, joten olihan minunkin edes tuo kaksikymppinen jaksettava...

Viikonloppuna on sitten juoksun juhlaa Imatralla. Sunnuntain SM-maastoissa Siljalla tulee tiukka otatus ja onnistuessa podium-paikka voisi olla mahdollinen. Vaan onhan sitä opittu, että helpolla ei podiumille näissä karkeloissa nousta, varsinkaan kun kaksi ekaa pallia taitavat olla varattuina ja muut kisaavat sitten siitä pronssista. Arvioni mukaan siinä on 4-5 melko tasaväkistä pronssikandidaattia. Hirveät tsempit Siljalle matkaan!

Vaikka nuorten kisa jännittääkin, niin todellinen kohokohta on tietenkin aikuisten kisa, jonka eri sarjat juostaan jo lauantaina. Tänä vuonna jännitys kohdistuu erityisesti M45-sarjaan. Lempäälän Kisa on yleisemminkin tunnettu huippujen haalimisesta joukkueeseensa ympäri maakuntia, ja Lempäälä onkin Koikkarin urheilupiireissä saanut lempinimen "Suomen Bahrain". Tällä kertaa ostoksilla on käyty Tamperetta ja Kangasalaa myöten ja jalkeilla on selvä kultamitalijoukkue. Mitalille riittää jo se, että joukkueen koukkupolvet jaksavat maaliin saakka, kun taas kultaan pitää kukistaa jo pari joukkuetta. Seuraavalla järvenkierrolla sitten odotetaan innokkaasti kisaraporttia LeKin lainamiehiltä!

Ei kommentteja: