perjantai 15. toukokuuta 2015

Pe 15.5.

Tänään 14km, 1h 15min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 14.4km, 1:15:02, 5:14/km.

Iltalenkki Lentävänniemen koululta Tohloppi kiertäen. Eilinen treeni painoi jaloissa ja hissuttelin varovaisesti, mutta muuten tämä oli taas ihan mukava lenkki. En mielestäni käynyt Siivikkalassa, mutta "Siivikkala running" siitä tuli.

Ellan kerhonohjaus on tältä erää nyt ohi, joten tämä jäi toistaiseksi viimeiseksi Siivikkala-lenkikseni.

Off-topic:
Olen jossain paikallisessa lehdessä nähnyt silloin tällöin "kisan", jossa pyydetään tunnistamaan kuvassa näkyvä Tamperelainen kohde. Tässä erityisesti Orimattilan joukoille suunnattu haaste: Mikä rakennus on kuvassa? Tuo on tänään lenkillä napattu kuva.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaarilan Valinta, onkohan nimi oikein, mutta meidän lähikauppa Kaarilassa kuitenkin. :-) Olipa eilien tarinasi puolustusvoimien kirjeestä uskomaton, suorastaa raivostuttava.

pjh kirjoitti...

Kaarilan Valintahan se. Taisi olla helppo. Hölkkäilin Kaarilassa ja se oli kuin olisi aikakapselissa ollut viimeiset 35 vuotta. Siellä ei ole *mikään* muuttunut! Siis ihan kaikki on ennallaan. Meidänkin entinen asunto on täysin muuttumaton ja leikkipuiston karusellit ja keinut ovat täysin samat. Ulkovalaisimet kaikkialla ovat ne ihan samat. "Roskiskatos" on samassa paikassa. Tuntui että kaikki puut ja pensaatkin olivat muuttumattomat. Ihan kuin siellä olisi neutronipommi räjähtänyt ja ihmiset kadonneet ja aika pysähtynyt...