tiistai 26. toukokuuta 2015

Ma-ti 25.-26.5.

Ma -

Lepopäivä


Ti 17km, 1h 35min

Ap: kevyt 5.8km, 31:34, 5:28/km + hieronta 45min.

Aamulenkki sähkölinjan maastossa. Päälle Jupon hellävarainen käsittely.

Olen viime aikoina ollut ahkera heittämään kenkiä roskiin tilan tekemiseksi uusille malleille. Tänään oli haikein mieliin ensimmäisten Adios-kenkieni vuoro. Sain näillä huippukengillä juostua reilut 1500km ja se saa nyt riittää tällaiselle kevyelle mallille. Ostin kengät tammikuussa 2009 ja muistelen, että se oli Adioksen voittokulun alku Suomessa. Haile oli juuri juossut edellisenä syksynä Adioksilla maratonin ME:n. Nythän Adiokset ovat ihan jokapäiväinen juttu ja uusia kevyempiä kenkiä pukkaa joka tuutista. Ja toki minullekin jää uudempi Adios 2 malli vielä käyttöön, mutta tämä Adios 1 oli kyllä parempi. Ja onhan näillä kengillä juostu myös oma maratonenkkakin, josta nuo tämän blogin juoksukuvatkin ovat.

Ip: #############.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista tuo iltapäiväinen treeni. Kilsat lisääntyy ja vauhti on rauhallinen. Sen täytynee olla joko a) käsilläkävelyä tai sen jonkilainen muu muoto b) yhdellä jalalla konkkausta ja vaihto toiselle jalalle per kilometri.

Kiinniotto oli mun propo sääntöihin. Jotenkin leikkautui Nikki pois samoin kuin viimeinen lause joka tarkensi, että palautumiseen ei saa käyttää ns. ulkoisia apulaitteita. Tarkoitin lähinnä Lepositeitä, se on niin hauska termi...

- BJ

pjh kirjoitti...

^Olisihan tuo kiinniotto pitänyt arvata Euroopan ytimestä tulevaksi.

Ei kannata edes yrittää reverse engineerata salaharjoittelua matkan ja ajan perusteella vaikka nuo yritelmät ovatkin ihan hyviä. Matka- ja aikaparametreissä ei eri harjoitteiden osalta ole mitään yhteistä logiikkaa ja homman pihvi on ihan joku muu.
Tervetuloa muuten Suomeen lenkille! Kai sinutkin kesän aikana vapautetaan palveluksesta edes joksikin aikaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan kutsusta katotaan kuis äijän käy, huonolta näyttää. Ja akka on varannut kaiken ajan...notta kun nyt ei jalka kestä sitä LI-projektii niin ehdotanpa kun lumi on sulanut vetastaan polkua ylös Zugspitzen harjalle. Heinäkuun loppu tai elokuu aikana lienee juoksukunnossa. Kysäsen vielä päällysmieheltä kun hän on sen juossut useasti kuinka ja milloin se kandee kokeilla. Ota liitovarjo mukaan, alastuleminen on helpompaa :-)

-BJ