torstai 8. toukokuuta 2014

Ma-ke 5.-7.5.

Ma-ti -

Maanantaina matkapäivä Hampurista kotiin. Eivät olleet virukset kuolleet maratonin rasituksiin ja aika heikossa kunnossa tuo matka sujui.

Tiistaina matkasuuntana Seattle. Flunssa oli palautunut normaalille tasolle. Nenä alkaa olla niistämisestä niin verillä, että pitää harkita amputaatiota.

Ke 10km, 50min

Ap: lepo.

Ip: kevyt 10.0km, 49:42, 4:58/km.

Lenkki Redmondissa. Tarkoitus oli vielä jatkaa lepoa, mutta iltapäivälle aukesi yllättäen juoksuslotti. Kun vielä sää oli aivan upea ja illalla olisi tiedossa kalorimässäilyä, niin en malttanut olla kokeilematta miltä juoksu nyt tuntuisi. Löysin lisäksi hienon lenkkireitin joen vartta kulkevaa kävelytietä pitkin. Tietä riittää rajattomasti eteenpäin, mutta lenkki on toki sitten edestakainen. Kuitenkin ihan toista luokkaa kuin mikään aiemmin Redmondista löytämäni lenkki.


Maraton painoi jaloissa, mutta vastoin odotuksiani mikään paikka ei ollut kipeä. Olin sitten väärässä säärikivun pahenemisen suhteen. Nyt taas kävi niin päin, että maraton paransi vaivan. Kyllä se juoksu tästä taas alkaa sujua, kun vaan pääsisi nenäliinoista ja köhimisestä eroon.

Ei kommentteja: