perjantai 2. toukokuuta 2014

Pe 2.5. - Matkapäivä

Tänään 7km, 31min

Ap: kevyt 6.6km, 30:38, 4:39/km.

Eilinen ilta oli taas huono ja pientä lämpöä nousi kuten edellisenäkin iltana. Aamulla oli pakko painaa ignore-nappia elimistön vastalauseille ja käydä kokeilemassa juoksutuntumaa. Pää ja kurkku ovat edelleen aika tukossa, joten toivottavasti ei maratonilla kovasti hengästy. Syke oli myös korkealla, mutta ei ihan toivoton. Positiivista oli, että lenkkivauhdin sain silti ihan hyväksi. Jos huomenna vain olisi jo täysin terveenä, niin kyllä tässä pitäisi viivalle sunnuntaina päästä, ja lepoa on ainakin tullut tarpeeksi.

Vasempaan sääreen iski aamulenkin jälkeen aika ikävä penikanomainen särky, joka tuntuu kävellessä. Olen aiemminkin huomannut, että jos rajusti vähentää juoksua kovemman treenijakson jälkeen, niin aina tulee jotain kipuja jalkoihin. Tuo syy-yhteys on niin selvä, että melkeinpä pitäisin sitä faktana. Jatkuva päivittäinen juokseminen pitää erilaisia kolotuksia piilossa ja kevennys tuo ne heti esiin. Tuo vaiva ei tule maratonia estämään, mutta lisääpähän v*tutusta sopivasti sekin.

Ip: lepo.

Pitäisi matkustaa Hampuriin sinivalkoisin siivin. Toivottavasti saa pähkinöitä.

Huomisen olotilan perusteella pitää sitten miettiä tavoitteita maratonille. Eihän tässä mitään varsinaisia tavoitteita oikein voi olla, mutta jostainhan se alkuvauhti pitää arpoa.

Ei kommentteja: